Abana, yeni şehir stadına kavuştu;

Abana, yeni şehir stadına kavuştu

Abana yeni stadına kavuştu. 11 Ağustos 2021 tarihinde yaşanan sel felaketi dolayısıyla kullanılamaz hale gelen Abana Şehir Stadyumu yeniden yapılarak, ilçe halkının kullanımına açıldı. Abana Belediyesi tarafından yapılan duyuruda; “Yeniden çocuk sesleriyle canlanan ve eski günlerine kavuşan şehir stadyumunda Abana Gençler Birliği Spor Kulübümüzün altyapı takımları da idmanlarına başladı” denildi....

11 Ağustos 2021 tarihinde yaşanan büyük sel felaketinden en büyük etkileri alan ilçelerden biri olan Abana ilçesinde, selin açtığı yaraların izleri silinmeye devam ediyor. Abana’da bulunan stadyum da sel felaketi dolayısıyla kullanılamaz hale gelmişti. Stadyumda başlatılan yapım çalışmaları sona erdi. Abana Şehir Stadyumu yeniden ilçe halkının kullanımına açıldı.

“ŞEHİR STADYUMU YENİDEN ÇOCUK SESLERİYLE CANLANARAK, ESKİ GÜNLERİNE KAVUŞTU”

Abana Belediyesi’nden yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi;  “İlçemizde 11 Ağustos 2021'deki sel felaketinde kullanılamaz hale gelen ve yıkımı gerçekleştirilerek Gençlik ve Spor Bakanlığımızın himayelerinde yeniden inşa edilen yeni Abana Şehir Stadyumu kullanıma açıldı. Yeniden çocuk sesleriyle canlanan ve eski günlerine kavuşan şehir stadyumunda Abana Gençler Birliği Spor Kulübümüzün altyapı takımları da idmanlarına başladı. Belediye Başkanımız Yunus Akgül, Başkan Yardımcımız Yılmaz Sözgen, İlçe Jandarma Komutanımız Ömer Sadık Uğur, Emniyet Amirimiz Ahmet Talha Özder, Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Cengiz Kaya ile birlikte yeni sahada ilk idmanına çıkan altyapı takımlarımızı yerinde izledi. Kulüp Başkanı Ali Hışıroğlu'ndan hazırlıklara ilişkin bilgiler alan Başkanımız, sporculara da tatlı ikramında bulundu. Sporcularımız göstermiş olduğu yakın ilgi ve destekten dolayı Başkanımıza teşekkür ederek, şampiyonluk sözü verdi.” 


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum