Altın Kızlar alarm veriyor!;

Altın Kızlar alarm veriyor!

DELO Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda mücadele eden Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, oynadığı 3 karşılaşmada da mağlup oldu...

DELO Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda mücadele eden Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, oynadığı 3 karşılaşmada da mağlup oldu.

Türk Hentbol tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden Kastamonu ekibi, geride kalan 3 haftada beklenilen performansı gösteremedi ve üst üste şok yenilgiler aldı. Belediyespor, ligin ilk karşılaşmasında evinde Danimarka takımı OdenseHendbold ile mücadele ederken, rakibine 25-31 mağlup oldu. İkinci hafta da ise CSKA ile deplasmanda karşılaşan ekibimiz, ilk yarıda iyi oynasa da Rus ekibine 34-27 skorla yenildi. Altın Kızlar, üçüncü hafta maçında ise evinde konuk ettiği Sloven ekip KrimMercator karşısında da 23-24’lük skorla kaybetmişti. Böylece Kastamonu Belediyespor, oynadığı maçlarda puan alamadı ve B Grubu’nda son sıraya demirledi.

LİDER MACARİSTAN EKİBİ GYO

Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda liderlik koltuğunda Macaristan takımı Gyori Audi ETO HC bulunuyor. Gyori, oynadığı üç maçı da kazanarak 6 puanla lider olurken,Fransız ekibiMetzve Danimarka ekibi OdenseHandboldise 4’er puanlaGyori’nin arkasından geliyor.

ŞAMPİYONLAR LİGİ’NE MİLLİ ARA

Altın Kızlar’ın kötü bir grafik çizdiği Devler Ligi’nde milli takımlar arası sebebiyle dördüncü hafta maçları 16 Ekim tarihinde oynanacak. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum