Başesgioğlu; “her şey açık ve şeffaf olacak”;

Başesgioğlu; “her şey açık ve şeffaf olacak”

Muharrem İnce’nin Genel Başkanlık yaptığı Memleket Partisi, Kastamonu İl Başkanı Mustafa Başesgioğlu parti ve partinin geleceğe yönelik planlarını anlattı....

Parti il başkanlığı binasında gerçekleştirdiği konuşmasında önemli başlıklara yer veren Başesgioğlu, yakın zaman içerisinde Muharrem İnce’nin Kastamonu’ya geleceğini de söyledi.

“AMACIMIZ EN KISA SÜREDE BÜTÜN İLÇELERİMİZDE ÖRGÜTLENMEK”

İl Başkanlığı olarak Kastamonu’daki yaptıkları ve yapacakları çalışmaları aktaran Başesgioğlu şu ifadeleri kullandı; “Memleket Partisi Kastamonu il Başkanlığı olarak, 20 Mayıs'ta bir yola başladık.  3 buçuk aylık süre içinde Kastamonu’yla ilgili belli bir noktaya geldik. Kurban bayramı tatili girmesi ve sonrasında Kastamonu’muzun yaşamış olduğu sel felaketinden dolayı, programlarımızda mecburen biraz geri kaldık. 3 buçuk aylık süre içinde Tosya, Cide, Devrekâni, İhsangazi, Hanönü ve Araç ilçelerimizde partimizin ilçe temsilciliklerini yasal olarak kurduk. Üye kayıtlarımıza devam ediyoruz. Şu an 7 ilçemiz dâhil, Kastamonu merkez olarak 194 üyemiz var. Üye kayıtlarımız devam ediyor. Geldiğimiz noktada Genel başkanımız Muharrem İnce ile birlikte Kongremizi tamamladık, artık ehliyetimizi aldık. Seçimlere girme hakkını kazanmış vaziyetteyiz bundan sonraki süreçte genel merkezimizin doğrultusunda fikir birliği ile çalışmalarımıza devam edeceğiz.  Amacımız, Kastamonu'da en kısa sürede bütün ilçelerimizde örgütlenmek, halkımızın taleplerini dinlemek. Bıkmadan usanmadan ülkemizin, partimizin geleceği ile ilgili yapmak istediklerimizi ve çözüm yollarımızı anlatmak”. 

“GENEL BAŞKAN MUHARREM İNCE, ÇOK KISA BİR SÜRE İÇİNDE KASTAMONU'YA GELECEK”

Sözlerine Genel başkan ve Kastamonu’da yapacakları programlar ile devam eden İl Başkanı Mustafa Başesgioğlu; “Genel Başkanımız Muharrem İnce’nin üzerinde durduğu bir konu var. Diyor ki; ‘Kesinlikle halkımıza yalan Söylemeyeceğiz, ne olursa olsun her şeyi açık ve şeffaf bir şekilde halkımıza anlatacağız, boş gündemlerle ilimizi ülkemizi oyalamayacağız,  gerçekler neyse bunları söyleyeceğiz ve bu konuda takipçisi olacağız’. Genel Başkan Muharrem İnce, çok kısa bir süre içinde Kastamonu'ya gelecek. Geldiğinde burada bir program yapacağız. Programın ayrıntılarını iler ki zaman içinde paylaşacağım. Genel başkanımız geldiğinde İl binamızı açacağız, ilçe binamızı açacağız. Kastamonu'da halkla buluşma programı düzenleyeceğiz. Birkaç ilçemizde program yapacağız. Genel Başkanımız Bozkurt’u tekrar ziyaret etmekle ilgili iletisi var bunu da değerlendireceğiz” diye konuştu. 

“BİR FABRİKA, BİR İLİN KALESİDİR”

Kastamonu ile ilgili projelerimiz var diyen İl Başkanı Başesgioğlu şu ifadeleri kullandı; “Kastamonu’ya kim ne yapıyorsa,  memleketimizin faydasına kim bir yere bir çivi çakıyorsa biz onunla beraber omuz omuza, el ele yolu yürümeye razıyız.  Yeter ki memleketimize insanımıza faydalı işler olsun. Bunların başında Kastamonu’nun eğitim için desteğe ihtiyacı var. Sağlıkla ilgili destek ihtiyacı var. Tarımla ilgili destek ihtiyacı var. İşte görüyorsunuz şeker fabrikası satılacak, özelleşecek diye bir sürü insan mücadele etti.  Bizler, karşısında aslan gibi durduk. Satışı engellemek için elimizden geleni ortaya koyduk. Gördüğünüz gibi şu an hasat başladı. Bir fabrika, bir ilin kalesidir. Hele ki şeker fabrikası çok önemli bir milli servettir. Bu yolda devam etmek için yatırımların şehrimize gelmesini sağlayacağız” dedi. 



“BERABER ADİL BİR ŞEKİLDE ÜRETECEĞİZ, PAYLAŞACAĞIZ”

Öte yandan konuşmasına son verirken Memleket Partisi İl Başkanı Başesgioğlu şu cümleleri kaydetti; 20 yıldır tek başına yöneten bir iktidar var. Kastamonu'da birisi diyebilir mi ki şu kadar fabrika açtık. Şu sayıda insanlar burada istihdam etti iş alanı açtık diyebilir mi? Bunların peşindeyiz ve bunları yapabilecek bu değerleri ülkemiz ve şehrimize kazandırabilecek herkesle beraber aynı harca çimento atmaya razıyız. Yeter ki memleketimize, köylerimize, ilçelerimize hizmet gelsin. Birçok ilçemizde geçmiş dönemde kapatılan resmi kurumlar var. Bu kurumların geri gelmesin de mutlaka fayda var.  Tarımda ve hayvancılık da bölgesel olarak mutlaka en üst düzeyde desteklenmeye ihtiyacımız var. Alınabilecek bütün desteklerin Memleketimize hayır getirmesini diliyorum. Bunların mutlaka sağlanması lazım ki üretim artsın. Bir ülkede üretim artmadığı sürece hiçbir şey artmaz. Hayat pahalılığı ve zorluğunun sebebi üretimsizlik.  Beraber adil bir şekilde üreteceğiz paylaşacağız. Yani Kastamonu’muz için gerekli, kimin ne desteği ihtiyacı varsa biz onlarla yol yürümeye razıyız” dedi.( Furkan Karaca/ Zeynep Şentürk)


Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum