“Yaşasın Türk Milleti, yaşasın Cumhuriyet”;

“Yaşasın Türk Milleti, yaşasın Cumhuriyet”

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ‘Benim en büyük eserim’ diyerek yücelttiği Cumhuriyetimizin 99. Yıl dönümü vesilesiyle düzenlenen Cumhuriyet Bayramı Kabul Töreni Vali Avni Çakır ve Eşi Bahar Çakır’ın ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Vali Avni Çakır, burada yaptığı konuşmasında; “Cumhuriyetimiz 99 yaşında.İnşallah önümüzdeki yıl sağlıkla, huzurla, 100’ncü yılını kutlayacağız. Daha nice 100 yıllara inşallah. Yaşasın Cumhuriyet! Yaşasın Türk Milleti. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun” ifadelerine yer verdi....

Vedat Tek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen kabul törenine, AK Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü, AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik, Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, İl protokolü, İlçe Kaymakamları, İlçe Belediye Başkanları, şehit aileleri ve gaziler, sporcular ile çok sayıda davetli katıldı.Davetlileri salon girişinde karşılayan Vali Avni Çakır ile eşi Bahar Çakır, daha sonra masaları tek tek dolaşarak konuklarla sohbet etti.

ÇAKIR; “BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ DAİM OLSUN”

Vali Avni Çakır, burada yapmış olduğu konuşmasında; “Bugün zaten duygularımızı meydanlarda coşkulu bir şekilde ifade ettik. Cumhuriyetimiz 99 yaşında.İnşallah önümüzdeki yıl sağlıkla, huzurla, 100’ncü yılını kutlayacağız. Daha nice 100 yıllara inşallah. Gerçekten Kastamonu insanı, Cumhuriyet’in kazanılmasında emsalleriyel önplana çıkmış bir coğrafya. Dedelerimiz ninelerimiz bizlere bırakacak en güzel mirası bırakmıştır. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere şehitlerimiz, hem dün hem de bugün vatanımızın savunulmasında şehadet şerbeti içen şehitleirmizi rahmetle anıyorum. Kahraman gazilerimizi saygıyla anıyorum. Yaşasın Cumhuriyet! Yaşasın Türk Milleti. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun” dedi.

Program, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kuruluşunun 99’ uncu yıl dönümü pastasının  kesimi ile sona erdi. 







Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum