İnebolu’da Mevlid-İ Nebi Haftası kutlandı;

İnebolu’da Mevlid-İ Nebi Haftası kutlandı

İnebolu ilçesinde Şehit Arif Demirel Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından hazırlanan Mevlid-i Nebi Haftası, 25 Ağustos Spor Salonunda kutlandı....

Kutlama programına, İnebolu Kaymakamı Ahmet Vezir Baycar, İnebolu Belediye Başkanı Mustafa Huner Özay, ilçe Milli Eğitim Müdürü Telat Aktaş, İlçe Müftüsü İsmet Ataç, Gençlik ve Spor İlçe Müdür Vekili Hasan Yiğit, kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri ile din görevlileri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda, Şehit Arif Demirel Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Şakir Peker, günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı. Kuran-ı Kerim tilaveti, şiirler ve sinevizyon gösterileri ile devam eden programda, okul öğrencileri tarafından oluşturulan oratoryom ve İlçe Müftülüğü İlahi Korosu tarafından ilahi dinletisiyle gerçekleşti.

Mevlid-i Nebi Haftası programı dolayısıyla düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere, İlçe Kaymakamı Ahmet Vezir Baycar, Belediye Başkanı Mustafa Huner Özay, Milli Eğitim Müdürü Telat aktaş tarafından ödüller verilerek, program sona erdi. 


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum