‘Şehrin zararına olacak her konunun karşısında olacağız’;

‘Şehrin zararına olacak her konunun karşısında olacağız’

Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası’nda (KATSO) 8 Ekim’de düzenlenen genel kurulun ardından organ seçimleri de geçtiğimiz haftasonu tamamladı. Genel kurulda ekibiyle birlikte KATSO yönetimine talip olan ancak çoğunluk sağlayamayan KATSO Meclis Üyesi işadamı Salim Arpacıoğlu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada; “Meclis üyesi olarak üzerimize düşen çalışma zorunluluğumuzun bilincindeyiz. Tüm üyelerimizin sıkıntıları ve sorunları için seferber olacağımızın, odamızın, üyelerimizin ve şehrimizin çıkarına gördüğümüz her konuda istek ve talepler sunacağımızın, yine odamızın, üyelerimizin ve şehrimizin zararına gördüğümüz her konunun karşısında duracağımızın tüm üyelerimiz tarafından bilinmesini isteriz” ifadelerine yer verdi....


“ÇALIŞMA ZORUNLULUĞUMUZUN BİLİNCİNDEYİZ”

Arpacıoğlu, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “8 Ekim 2022 tarihinde Ticaret ve Sanayi Odamızın tüm meslek grup ve organlarını içeren seçimi gerçekleşti. 3’üncü grupta bağımsız adaylar da dahil üç listeyle, diğer gruplarda iki listeyle gidilen seçimde; tüm gruplardan ekip arkadaşlarımızla aday olarak katıldığımız meslek komitesi ve meclis üyesi seçimleri sonucunda 6. inşaat grubu, 9. akaryakıt grubu, 10. mimar ve mühendisler gruplarını kazanarak meclis üyesi seçilmiş bulunmaktayız. Bizimle birlikte diğer meclis üyeliklerine talip olan, şehrimizde başta istihdamları ile başarılı iş insanlarımıza; odamız, üyemiz ve ilimiz lehine daha yararlı olabilmek adına göstermiş oldukları özverili çalışmaları için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Meclis üyesi seçimlerinde ekibimizle çoğunluğu sağlayamadığımız için meclis üyeliği dışında herhangi bir görevde bulunmamaktayız. Ancak üyelerimizin gösterdiği teveccüh ile meclis üyesi olarak üzerimize düşen çalışma zorunluluğumuzun bilincindeyiz. Her ne kadar projelerimizi hayata geçirmek ve daha aktif çalışabilmek konusunda çoğunluğu sağlayamasak da tüm üyelerimizin sıkıntıları ve sorunları için seferber olacağımızın, odamızın, üyelerimizin ve şehrimizin çıkarına gördüğümüz her konuda istek ve talepler sunacağımızın, yine odamızın, üyelerimizin ve şehrimizin zararına gördüğümüz her konunun karşısında duracağımızın, tüm üyelerimiz tarafından bilinmesini isteriz” dedi.

“ÜYELERİMİZİN SIKINTI VE SORUNLARININ ÇÖZÜMÜ İÇİN SEFERBER OLACAĞIZ”

KATSO üyelerinin sıkıntı ve sorunları konusunda ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını belirten Salim Arpacıoğlu, şunları dile getirdi; “Bilemediğimiz ve duyamadığımız durumlara karşı telefonumuza 7/24 ulaşılabileceklerini ve üyelerimizin sıkıntı ve sorunlarının çözümü için seferber olacağımızı özellikle bildirmek istiyorum. Her ay yapılan Meclis toplantısı neticesinde odamızın yaptığı ve yapacağı çalışmalarını, basın yoluyla tüm üyelerimize duyurmaya çalışarak, üyelerimizin odamız faaliyetlerini daha yakından takip edebilmelerini sağlayacağız. Şahsıma ve ekip arkadaşlarıma seçim sürecinde güvenen destek olan tüm üyelerimize ve hemşehrilerimize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunar, desteklerini alamadığımız üyelerimizin de görüşlerine saygılı olduğumuzu bildiririm. Bugüne kadar odamızda görev alıp hizmet sunan başkan ve üyelerimizden ahrette olanlara Allah’tan rahmet, hayatta olanlara sağlık dileklerimi ileterek, yeni dönem için meclis başkanı ve yönetim kurulu başkanı başta olmak üzere meclis üyeliklerine, yönetim kurulu üyeliklerine, disiplin kurulu üyeliklerine, TOBB delegesi üyeliklerine ve komite üyeliklerine seçilen arkadaşlara birlik beraberlik ve istişare ile yararlı çalışmalar yapabilmeyi dilerim. 8 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirdiğimiz Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinin başta şehrimize, odamıza ve üyelerimize hayırlı ve yararlı olmasını temenni ediyorum.” 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum