“Zonguldak’tan kaybetmeden döneceğimize inanıyorum”;

“Zonguldak’tan kaybetmeden döneceğimize inanıyorum”

GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Metin Akpunar, dün gerçekleştirilen antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Gün geçtikçe takım içerisindeki uyumun artış gösterdiğini ve daha iyiye gittiklerini vurgulayan Akpunar; “Adıyaman Futbol Kulübü karşılaşmasının üçüncü dakikasında talihsiz bir şekilde 10 kişi kalmamız ve 1-0 geriye düşmemize rağmen maça kazanacak oyunu oynadık. Haftalar ilerledikçe formuna arttıran bir Kastamonuspor var” ifadelerine yer verdi....

“DAHA ÇOK İSTEYEN VE POZİSYONLAR BULAN TARAF BİZDİK”

Metin Akpunar, maç içerisinde gösterdikleri mücadeleden dolayı futbolcularını tebrik ederken, “Özellikle ilk devre ortaya koyduğumuz oyunla maçı 2-1 hatta 3-1 gibi skorlara getirebilirdik. 10 kişi kalmamıza rağmen gösterdikleri özveri ve mücadeleden ötürü futbolcularımı tebrik ediyorum. Neredeyse karşılaşma boyunca eksik oynamamıza rağmen maçı daha çok isteyen ve pozisyonlar bulan taraf bizdik. Son 10 dakikada bulduğumuz pozisyonları gole çevirebilsek bizim için kötü başlayan bir karşılaşmadan 3 puan çıkarmayı başaracaktık” dedi.

“TARAFTARIMIZA CANI GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Sahada bir kişi eksik olmalarına rağmen bunu hisstermeyen bir taraftar topluluğu olduğunu dile getiren teknik adam, “Adıyaman Futbol Kulübü karşılaşmasında tribünde 90 dakika boyunca bizleri destekleyen, sahada bir kişi eksik olmamızın dezavantajını bize hissettirmeyen taraftar topluluğumuz vardı. Karşılaşma sonrası da bizleri tribünlere davet eden taraftarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“KOLAY KOLAY MAÇ KAYBETMEYEN İKİ TAKIMIN MÜCADELESİ OLACAK”

Zonguldak Kömürspor’un maçlarını analiz ettiklerini ve güçlü ve zayıf yanlarını bildiklerini dile getiren Metin Akpunar, “Cumartesi günü deplasmanda karşı karşıya geleceğimiz Zonguldak Kömürspor, grubun güçlü takımlarından bir tanesi. Şu ana kadar kendi sahasında Fethieyspor, Adıyaman FK ve İskenderunspor’u mağlup ederlerken Karacabey Belediyespor ile berabere kaldılar. Bizde son 8 resmi karşılaşmada mağlup olmadık. Yani güçlü ve kolay kolay maç kaybetmeyen iki takımın mücadelesi olacak. Kastamonuspor teknik heyeti olarak rakibimizin bizden önce oynadığı maçları izledik ve analiz ettik. Rakibimizin güçlü ve zayıf yanlarını biliyoruz. Zonguldak’tan kaybetmeden döneceğimize inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum