Ünlü: 2023’te yeni bir sayfa açacağız;

Ünlü: 2023’te yeni bir sayfa açacağız

AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, il başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet ile birlikte Şenpazar ve Cide ilçelerinde ziyaretlerde bulundu....

Heyet, temasları kapsamında Şenpazar ilçesinde yapımı tamamlanarak hizmete başlayan yeni belediye binasında Belediye Başkanı Cem Çınar’ı ziyaret etti, ardından AK Parti İlçe Başkanlığında İlçe Başkanı Mustafa Özkan ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü. Şenpazar’ın ardından Cide ilçesine geçen İl Başkan Ünlü ve heyeti, burada ilçe kaymakamını ziyaret etti ve AK Parti İlçe İstişare ve Değerlendirme Toplantısına katıldı. 

Ziyaretleri değerlendiren İl Başkanı Ünlü şöyle konuştu; “Ziyaretlerimiz kapsamında Şenpazar ilçemizde yatırımı tamamlanan belediye hizmet binamızda belediye başkanımızı ziyaret ettik. Mart ayında kar yağışı altında yeni binanın temelini atmıştık. Kısa sürede tamamlanarak hizmete başladı. AK Partimizin hizmet yolculuğunda “halka hizmet Hakk’a hizmettir” anlayışı yatıyor. Hem devlet kurumlarımızda, hem de burada olduğu gibi belediye binalarımızda vatandaşımıza nitelikli hizmet ulaştırmayı şiar edinmiş bir anlayışın mensuplarıyız. Bu güzel yatırım AK Partimizin hizmet anlayışının bir tezahürüdür. Bu vesileyle Şenpazar yeni belediye hizmet binasının ilçe sakinlerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Şenpazar ve Cide ilçelerimizde teşkilatlarımızla çalışmalarımızı istişare etme fırsatı da yakaladık. Genel merkezimizden sandık yönetim kurulu üyelerimize kadar büyük bir istişare halkasında çalışmalarımızı değerlendiriyor, adımlarımızı bu şekilde atıyoruz. Bir yandan esnaflarımızı, hemşehrilerimizi ziyaret ederken diğer taraftan ilçelerimizin ihtiyaçlarını, taleplerini gözetiyoruz.  İnşallah tüm bu çalışmalarımız milletimizin gönlündeki yerimizi daha da perçinleyecek, 2023’te AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak büyük ve güçlü Türkiye yolunda yeni bir sayfa açacağız.” 


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum