Kastamonu’da 13 Köy Yaşam Merkezi açıldı;

Kastamonu’da 13 Köy Yaşam Merkezi açıldı

Azdavay Çocukören köyünde Köy Yaşam Merkezi açılışı gerçekleştirildi.Açılış törenine, Azdavay Kaymakamı Şeyma Nur Kaygusuz, İl Millî Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu, İl Millî Eğitim Şube Müdürü Cemalettin İpek, Azdavay İlçe Millî Eğitim Müdürü Barış Tepecik ve kurum yöneticileri, köy muhtarları ile Çocukören köyü sakinlerinin katıldı....

“TÜM YAŞAM MERKEZLERİ, 12 EYLÜL 2022 TARİHİ İTİBARİYLE HİZMET VERMEYE BAŞLADI”

Açılış programında İl Millî Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu yaptığı konuşmada; “Kastamonu’da 13 adet Köy Yaşam Merkezi açıldı. Bunlardan 6 tanesinde ana sınıfı ve Halk Eğitimi Kurs Merkezi mevcut. 5 tanesinde ilkokul ve Halk Eğitimi Merkezi, 2 tanesinde ise sadece Halk Eğitimi Kurs Merkezi olarak hayata geçirildi. Tüm Yaşam Merkezleri, 12 Eylül 2022 tarihi itibariyle hizmet vermeye başladı. Çocukören köyündeki okulun ve Halk Eğitimi Kurs Merkezi’nin  Azdavay Kaymakamlığı ve köy muhtarlığı katkıları ile hayata geçirildi. Okulumuz, çok güzel bir şekilde yapıldı, emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Okulumuz ve Halk Eğitimi Kurs Merkezimiz hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.

İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu’nun konuşmasının ardından İlçe Kaymakamı Şeyma Nur Kaygusuz, İl Millî Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu ve kurum amirleri tarafından açılışı gerçekleştirilen ilkokul ve Köy Yaşam Merkezinin bölümleri gezildi.

İl Millî Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu, beraberinde İl Millî Eğitim Şube Müdürü Cemalettin İpek ile Azdavay Atatürk İlkokulu, Azdavay İmam Hatip Lisesi ve Azdavay 75.Yıl Yatılı Bölge Ortaokulunu da ziyaret etti.İl Millî Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu'na okul ziyaretlerinde Azdavay İlçe Millî Eğitim Müdürü Barış Tepecik eşlik etti. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum