Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu’da genç cami imamı kayboldu
Kastamonu Yukarı Batak Köyü Göl Arkası Cami İmamından sabah namazından bu yana haber alınamıyor
Kim şampiyon olmak ister?
TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele veren GMG Kastamonuspor, Amed maçının ardından Play-Off hattına girdi.
Kastamonu'da bir ev kül oldu!
Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde sobadan çıktığı tahmin edilen yangında bir ev tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.
Kastamonu’da ayı kabusu tekrar başladı!.. Köylü çaresiz
Son yıllarda sayıları giderek artan ve köylü üreticinin korkulu rüyası haline gelen ayılar bu yıl mesaiye erken başladı.
Katledilen taksiciye son görev!
Kastamonu'nun Araç ilçesinde ormanlık alanda silahla vurulmuş halde ölü bulunan taksi şoförü defnedildi.
O şüpheli, taksiye işte böyle binmiş!
Kastamonu'da Akif Eymür isimli taksici, bir anda ortadan kaybolarak öldürülmüştü. Taksiye binen zanlının görüntüleri ortaya çıktı.
"23 Nisan'da kalıcı çözümler üretelim"
Eğitim-İş Kastamonu Şube Başkanı Ahmet Tevfik Bal 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla açıklama yayınladı.
Burası Kastamonu!.. Yeni muhtar ‘kağıt bardak’tan çıktı
İnebolu ilçesinde oyların eşit olması sebebiyle muhtar adayı karton bardakta kura çekimi yapılarak belirlendi. Kurada muhtar olamayan aday, YSK'ya itirazda bulunarak kuranın kapalı kutuda yapılmasını talep etti. 
Tedavi görüyordu, hayatını kaybetti
İlçemiz Çiçekyazı Köyü Çandır Mahallesinden Saniye Salcıoğlu bir süredir Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi görüyordu.
Fırtına Kastamonu'yu yıkıp geçti
Kastamonu'da kuvvetli rüzgar nedeniyle binaların çatısı uçtu, ağaçlar devrildi. Fırtına nedeniyle 6 kişi yaralandı
İlçeye yeni araç!
Hanönü Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından köylere yapılan hizmetlerin artırılması amacıyla kanal kazıcı ve yükleyici alındı.
Abana-Çatalzeytin kara yolu 15 gün trafiğe kapatıldı
Kastamonu'nun Abana ilçesinde heyelan önleme çalışmaları kapsamında yapılacak olan çalışmalar nedeniyle Abana-Çatalzeytin kara yolu 15 gün süreyle araç trafiğine kapatıldı.
Kastamonu Kent Müzesi Bilim Günü etkinlikleri bilim şölenine dönüştü
Kastamonu kimliği her yönüyle korunmak zorunda…
Aslan payı ulaştırma ve haberleşmeye
Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) toplantı salonunda Kastamonu İl Koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Kastamonu'daki projelerin toplam tutarının 103 milyar 187 milyon 688 bin 976 TL olduğu açıklandı. 30 adet projeye ayrılan 2.3 milyar TL ödenekle aslan payı 'Ulaştırma Haberleşme' sektörüne ayrıldı.
Anız yangını!
Taşköprü ilçesine bağlı Duruca Köyü'nde çıkan anız yangını, büyümeden söndürüldü. Taşköprü Belediyesi İtfaiye ekipleri; 'Sadece ot ve anız yanmıyor canlılar da yanıyor' diyerek uyarıda bulundu.
Kastamonu'daki o tepe merak uyandırıyor
Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde bin 540 rakımda bulunan ve etrafı surlarla çevrili, mezar ve oda kalıntıları olan Dikmen Tepesi merak uyandırdı. Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Hikmet Haberal, arkeologlara çağrıda bulunarak tepenin incelenmesini ve koruma altına alınmasını istedi.
Kastamonu'da gece vakti büyük yangın!
Kastamonu Taşköprü ilçesi Orta Köyü'nde çıkan yangın, ahşap evi küle çevirdi.
Bozayı ve 2 yavrusu kamerada!
Kastamonu'nun komşu ili Karabük’te bir doğasever tarafından anne bozayı ve iki yavrusu dronla görüntülendi.
Fotoğraf krizine bir tepki de Ekmekci'den!
Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafının Kastamonu Belediye Başkanlığı makam odasından kaldırılmasına tepkiler gelmeye devam ediyor. AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci de söz konusu duruma ilişkin; "Silemez o fotoğrafı kimse milletin sinesinden. Güçleri ancak duvarda asılı fotoğrafa yeter. Gazi Mustafa Kemal Atatürk de, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da Türk Milleti'nin ortak değeridir" dedi.
Kastamonulu muhtar görevinde 47 yılı geride bıraktı
Kastamonu'da ilk kez 24 yaşında muhtar olan 71 yaşındaki Mehmet Başaran, 10. kez girdiği muhtarlık yarışında rakiplerini geride bırakarak yeniden muhtarlığa seçildi
Kastamonulu hemşehrimiz, İngiltere'de kalbine yenildi!
İngiltere'de yaşayan ve orada ticaret yapan Kastamonulu hemşehrimiz, kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
Bayram dönüşü kaza! Tarlaya uçtu..
Kastamonu’nun Tosya ilçesi D100 karayolunda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde takla atan otomobildeki 2 kişi yaralandı.
Tüm emeklileri ilgilendiriyor!.. Yargıtay’dan emsal karar
Emeklilerin kullandıkları kredilerle ilgili Yargıtay’dan emsal bir karar çıktı. Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, kredi borcunu emekli maaşı ile ödemeyi taahhüt eden emeklileri ilgilendiren emsal bir karara imza attı.
Eski muhtar kazada can verdi!
Karabük-Kastamonu karayolunda kontrolden çıkarak takla atan otomobilin şarampole yuvarladığı kazada sürücü hayatını kaybetti. Ölen sürücünün Safranbolu'ya bağlı Kadıbükü köyünün eski muhtarı olduğu öğrenildi.
Kastamonu İl Müdürlüğü açıkladı! Yüzde 85...
Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Kastamonu'da büyük baş hayvanların yüzde 85'inin yani 230 bin büyükbaş hayvanın şap hastalığını önleme adına aşılandığını açıkladı.
Aylık 30 bin lira maaşı var, çırak yetişmiyor
Bolu’nun Mudurnu ilçesinde Ramazan ayında sofraların vazgeçilmezi olan pideleri yapan 28 yıllık usta Feridun Yaşayan, “Şu anda bu mesleğe hiç heves eden yok. Yeni nesil çalışmak istemiyor. Fırın ustasının günlük maaşı bin lira civarında. Aylık 30 bin lira yapıyor” dedi.
Tahsin Babaş'tan ilk açıklama!
AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, seçimden sonra ilk kez açıklama yaptı. Babaş açıklamasında; "2019 yılında yüzde 30,89 olan oyunumuzu yüzde 36,15'e 19.091 olan oyumuzu ise 23 bin 390'a yükseltmiş bulunmaktayız.  Her bir projemi Kastamonu'nun gelişmesi ve güzelleşmesi adına Hasan Baltacı Bey'e hediye ediyorum. Hasan Baltacı kardeşimi tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum"  ifadelerine yer verdi.
Hemşehrimiz Çanakkale’de muhtar seçildi
İnebolu Şamoğlu Köyünden Necdet Şentürk, hemşire eşinin tayini nedeniyle 2021 yılında gittiği Çanakkale’nin Çan ilçesine bağlı Ahlatlıburun Köyünde muhtar seçildi.
Fenerbahçe kararını verdi!.. Ligden çekilecek mi?
Trabzonspor ile oynanan Süper Lig maçında yaşanan olayların ardından olağanüstü genel kurula gitme kararı alan Fenerbahçe, "Futbol A takımının Süper Lig'den çekilmesi dahil alınacak aksiyonların değerlendirilmesi." gündemiyle toplandı.
Akif Güzel: ‘Yolumuza daha kararlı devam edeceğiz’
AK Parti Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel, 31 yerel seçimleri sonrası ilk açıklamasını yaptı.