Kastamonu Yıldızları’ndan şampiyonluk geldi;

Kastamonu Yıldızları’ndan şampiyonluk geldi

Kastamonu Yıldızları Spor Kulübü, 5-7 Eylül 2022 tarihleri arasında Kocaeli/Kartepe’de düzenlenen Geleneksel Uluslararası Kartepe turnuvasına katıldı. Kastamonu Yıldızları Spor Kulübü, yapılan maçlarda rakiplerin hepsini mağlup etmeyi başararak, turnuvayı namağlup şampiyon olarak tamamladı....

KÜPOĞLU; “ÖZEL TURNUVALARA KATILMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Kastamonu Yıldızları Spor Kulübü Başkanı Ahmet Küpoğlu, yaptığı açıklamada; “Kastamonu’da, bölgede ve ülkemizde futbolun kaynak talebini karşılamak üzere futbol eğitimi için uygun nitelik ve yaş gruplarındaki potansiyelin futbol eğitimi almasına olanak sağlamak ve futbol kulübü olarak mevcut kaynaklardan beslenerek varlığını sürdürmeye çalışmak yerine, önceliği kendi kaynağından beslenen ve kaynaklarını futbol piyasasına sunabilen bir alt yapı kulübü olmayı misyon olarak kabul eden ve bu misyon çerçevesinde; kabul gören yeni değerler ve uluslararası standartlar doğrultusunda ileri antrenman yöntemlerini kullanarak geniş ufuklu, yüksek spor kültürüne sahip sporcular yetiştirmek ve ilimizin, bölgemizin ve ülkemizin en köklü alt yapı, futbol eğitimi kulübü olmak vizyonu ile yola çıkan Kastamonu Yıldızları Spor Kulübü olarak çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Pandemi nedeniyle düzenli olarak müsabakalara katılamayan yaş grubundaki takımımızın maç eksikliklerini gidermek ve gelişimlerine katkıda bulunmak adına birçok amatör spor kulübünün yaptığı gibi özel turnuvalara katılmaya devam ediyoruz.”

“BİLİYOR VE İNANIYORUZ Kİ ÇOCUKLAR OYNADIKÇA GELİŞİR”

Kastamonu Yıldızları Spor Kulübü Başkanı Abdullah Küpoğlu, 5-7 Eylül tarihleri arasında Kocaeli/Kartepe’de düzenlenen Geleneksel Uluslararası Kartepe Turnuvası hakkında şu ifadeleri dile getirdi;  “Son olarak 5-7 Eylül 2022 tarihleri arasında Kocaeli/Kartepe’de düzenlenen Geleneksel Uluslararası Kartepe Turnuvası’na katıldık. Başka şehirlerden gelen amatör spor kulüplerinin olduğu ekipler ile mücadele ettik. Yapmış olduğumuz maçlarda rakiplerimizin hepsini mağlup etmeyi başararak turnuvayı namağlup şampiyon olarak tamamladık. Şampiyon olmak, başarının taçlandırılması adına tabi ki de güzel bir duygu. Ancak bizim için önemli olan oyunumuzdaki gelişim ve bu gelişimi gözler önüne sermekti. Turnuva boyunca bütün maçlarımız izleyiciler tarafından beğeni ile izlendi. Her maçımızda rakiplerimize sadece skor olarak değil oyun olarak da üstünlük sağlamak bizleri daha fazla mutlu etti. Oyunumuzu bütün rakiplerimize kabul ettirebilmek bizim için başarıların en zirve noktasıydı. Bunu başardığımız için ayrıca gururlandık. Bu güzel oyun ve skorları aldığımız maçlar birçok Süper lig ve 1. Lig ekiplerinin altyapı sorumluları tarafından yakından takip edildi. Kadromuzda bulunan oyuncularımıza transfer teklifleri aldık. Ödül Töreninde Kastamonu Yıldızları Spor Kulübü adını, Kastamonu’nun adını söylettirip alkışlattırmak bizler için tarifi imkansız duyguydu. Biliyor ve inanıyoruz ki ‘Çocuklar Oynadıkça Gelişir.’  Bu turnuvaya katılabilmemiz için ulaşım konusunda bizlerden desteğini esirgemeyen değerli Belediye Başkanımız Galip Vidinlioğlu’na çok teşekkür ediyoruz. Maddi olarak destek olan değerli velilerimize teşekkür ediyoruz. Teknik direktörümüz Sayın Ahmet Özer’e en başından beri bizlere yardımcı olduğu, yol gösterdiği ve bu güzel birlikteliğin oluşmasında ön ayak olduğu için minnettarız. Çünkü doğru antrenmanlarla, doğru oyun felsefesiyle, doğru çalışma disipliniyle bir kulübün nasıl başarılı olabileceğini göstermiş oldu. Sayın Hocamızın öncülüğünde alt yaş grupları ile ilgili çalışmalarımız da büyük bir titizlik içinde devam etmektedir.”

“YENİ BİR MACERA: HEDEF, PROFESYONEL LİG”

Kastamonu Yıldızları Spor Kulübü sporcularıyla birlikte yeni hedeflere doğru yelken açtıklarını da belirten Başkan Küpoğlu; “Yönetim Kurulumuzun almış olduğu karar ile bundan sonraki hedefimizi yüksek tutuyoruz. Yerel amatör liglerde uygun yaş gruplarında mücadele etmeye devam edeceğiz. Bu sezon itibari ile 2. Amatör lige katılım yaparak daha çetin, daha zor ve daha uzun bir yolculuğa başlıyoruz. Emin adımlarla, gelişerek ve geliştirerek daha yukarılara çıkmak hedefimizdir. Kastamonu’da yaşayan yetenekli gençlerin neler yapabileceklerini, imkan tanındığında hangi başarıları kazanabileceklerini ispat etmek, görmeyen gözlere göstermek, duymayan kulaklara duyurmak ve konuşmayan dilleri konuşturmak için profesyonel liglerde mücadele edebilmek adına yeni bir yola çıkmış bulunmaktayız. Sadece ve sadece kendi öz kaynağımızla bu yolda mücadele edeceğimizin bilinmesini isteriz. Kendi öz evlatlarımızla profesyonel liglerde yarışma hakkını kazanabilmek adına çıkmış olduğumuz bu yolculuğun kolay olmayacağının bilincindeyiz. Çalışmalarımızı da bu yönde maddi ve manevi olarak yoğunlaştırmış bulunmaktayız. İnşallah çalışmalarımızın ve emeklerimizin karşılığını alacağız. Bu memleketin çocuklarına ve şimdiye kadar yapmış olduğu çalışmalar ile çocuklarımızın gelişiminde en büyük pay sahibi olan antrenörümüz Ahmet ÖZER’e inancımız ve güvenimiz tam. Kastamonu Yıldızları Spor Kulübü olarak altyapı futbolunda Kastamonu’muzu; kısa vadede ülkemizde, uzun vadede ise dünya çapında layıkıyla temsil etmek için var gücümüzle çalışacağız” dedi. 



Kaynak:

İlgili Konular :
, ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum