“Geleceğimiz teminatı gençlerimiz için sahadayız”;

“Geleceğimiz teminatı gençlerimiz için sahadayız”

Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü olarak 2022-2023 eğitim ve öğretim döneminde İl genelinde 181 okula 181 Okul İrtibat Görevlisi polis memuru ve 45 ekip görevlendirildi. İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; “Geleceğimiz teminatı gençlerimiz için sahadayız” ifadelerine yer verildi....

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 2022-2023 eğitim ve öğretim dönemi başlangıcında geleceğimizin güvencesi gençlerin güvenli bir şekilde eğitim hayatlarına devam edebilmeleri amacıyla il genelinde belirlenen 181 okula 181 Polis Memuru okul irtibat görevlisi ve toplam 45 ekip de okulların çevrelerinde görevlendirildi. 

OKUL ÇEVRELERİ DENETİMİ YAPILACAK

Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; “İl merkezi ve tüm ilçelerimizde okul servis araçlarına yönelik trafik denetimlerimiz titizlikle yürütülmektedir. İl genelinde 185 Ekip 580 personel ile birlikte çocuk ve gençlerin korunmasına yönelik okul çevreleri denetimi yapılacak. Öğrencilerimizin daha güvenli bir ortamda eğitim ve öğretimlerine devam etmeleri amacıyla, Kastamonu Emniyet Müdürlüğü olarak okul önleri ve çevresinde denetimlerimiz devam edecektir” denildi. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum