KÜ MERLAB’dan ‘Gıda Analiz Çalıştayı’;

KÜ MERLAB’dan ‘Gıda Analiz Çalıştayı’

Kastamonu Üniversitesi Merkezi Araştırma Laboratuvarı (MERLAB) tarafından 13 Eylül 2022 Salı günü, 09:00- 17:00 saatleri arasında Kastamonu Teknokent Ilgaz Konferans Salonu'nda 'Gıda Sektörü ve Gıda Analizleri Çalıştayı' düzenlenecek....

Çalıştayda, MERLAB ve TEKNOKENT tarafından sektöre yönelik verilen hizmetler anlatılırken, İl Tarım Müdürlüğü mevzuat ve yönetmelikler hakkında bilgilendirme yapacak. Ayrıca sektörden firmalar da konuşmacı olarak katılacak. Sektör temsilcilerinin mevcut çalışmaları değerlendirmelerine ve beklentilerini ifade etmelerine bağlı olarak üniversitemizde gerçekleştirilebilecek çalışma ve eylemlerin neler olabileceği ortaya konacak.

Programda, Doç. Dr. Müge Hendek Ertop gıda güvenliği ve kalite kontrolünde analiz gereksinimleri hakkında sunumunu yaparken, Doç. Dr. Deren Tahmas Kahyaoğlu süt ve süt ürünlerinde kalite kriterlerinden bahsedecek. Türk Standartları Enstitüsü Ankara Müdürlüğü'nden çalıştaya katılacak olan Kimya Mühendisi Saadet Bozkaya ise TSE'de yer alan gıda standartları hakkında bilgi verecek.

Çalıştayın, Gıda Sektörü-Kastamonu Üniversitesi işbirliğine katkı sağlaması bekleniyor. 



Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum