Yeşilay Şube Başkanı Köylü, Bölge Koordinatörü oldu;

Yeşilay Şube Başkanı Köylü, Bölge Koordinatörü oldu

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Kastamonu Şube Başkanı İzzet Serhat Köylü, Yeşilay Bölge Koordinatörü oldu....

Yeşilay Genel Merkezi tarafından Kastamonu, Samsun, Sinop, Bartın, Zonguldak, Karabük illerinden sorumlu bölge koordinatörlüğü görevine getirilen Köylü, halihazırda bu görevi yürüten Uz. Dr. Fatih Akca’dan Zonguldak’ta düzenlenen törenle görevi devraldı.

İzzet Serhat Köylü, daha önce de şube başkanlığının yanı sıra Yeşilay Vakfı Mütevelli Heyeti Üyeliği gibi önemli bir göreve getirilmişti. Teşkilatlanma Komisyonu tarafından Bölge Koordinatörlüğü görevi verilerek bağımlılıkla mücadelede bölgemizde etkiyi daha da arttıracak bir döneme geçildi.

Köylü; “İlimize daha önemli bir görevi devralarak geri dönüyoruz. Batı Karadeniz bölgemizin bağımlılıklarla mücadelesini artıracak nice çalışmalara bölgemizdeki şubelerimizle birlikte başarıyla imza atacağımıza inanıyorum. Bizlere daha önce hamilik eden Fatih Akca beye vermiş oldukları emeklerden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca beni bu göreve layık gören Genel Başkanımız Prof. Dr. Mücahit Öztürk’e, Genel Sekreterimiz Osman Baturhan Dursun’a ve Merkez Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ederim” dedi.

Yeşilay Bölge Koordinatörü İzzet Serhat Köylü aynı zamanda Yeşilay Zonguldak Şubesini ve Zonguldak YEDAM’ı da ziyaret etti. Köylü’yü Yeşilay Zonguldak Şube Başkanı Selahattin Çolak ve YEDAM personeli karşıladı. Yeşilay Bölge Koordinatörü İzzet Serhat Köylü, çalışmalar hakkında istişarelerde bulunarak yeni dönem faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.

    

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum