Arama
Arama Sonuçları
Uyuşturucu batağındaki Kastamonulu kız şimdi tanınmaz halde!
Arkadaş ısrarıyla uyuşturucu bataklığına bulaşan Kastamonulu genç kız, aldığı yardımlarla tekrar hayata döndü…
Yeşilay teknoloji bağımlılığı için harekete geçti
Okul döneminin başlamasıyla birlikte, teknoloji bağımlılığı konusunda bilinçlenmek ve önlem almak gerekiyor. Yeşilay, bu konuda hem gençlere hem de ailelere yönelik bilinçlendirme, eğitim ve destek hizmetleri sunuyor.
Mardin’den Kastamonu’ya geldi, bir neslin umudu oldu!
Kastamonu Merkez ilçesinde özel öğretmenlik yapan Nurullah Filiz (30) üniversite öğrenimi için geldiği Kastamonu’da kalarak öğrencilere umut olmaya devam ediyor.
Kastamonulu başkan, ‘Şöhretler Karması’ ile sahaya çıktı
Kastamonulu hemşehrimiz Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın yanısıra, eski ünlü futbolcuların da yer aldığı 'Şöhretler Karması' ile birlikte maç yaptı.
KEAH AMATEM, bağımlılıkla mücadelede işbaşında
KEAH Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Zemzem Tuba Sönmez, Ayaktan Arındırma Merkezi’yle (AMATEM) ilgili bilgi verdi.
Deprem yardımları da vergiden düşürülecek
Gelir İdaresi Başkanlığı, hangi tür bağış ve yardımların vergi matrağından düşürüleceğine dair rehber hazırladı.
Üniversitede ‘narkotik’ eğitimi
Uyuşturucu maddelerin insan sağlığı üzendeki etkisine dikkat çekmek ve üniversite personelini bilgilendirmek amacıyla Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Merkez Kütüphanesi’nde bilgilendirme eğitimi düzenlendi.
Yeşilay, saha çalışmalarına hız verdi
Türkiye Yeşilay Cemiyeti Kastamonu Şubesi, saha çalışmalarına hız verdi. Gönüllü gençleriyle okul okul gezerek çocuk ve gençlerle buluşan Yeşilay Kastamonu Şubesi, çeşitli etkinliklerle gönüllerde yer edinmeye devam ediyor. "Benim Kulübüm Yeşilay" tırı da Kastamonu'daki etkinliklere destek veriyor.
Yeşilay’ın yeni Şube Başkanı Mesut Şeker
Türkiye Yeşilay Cemiyeti Kastamonu Şubesi’nin Olağanüstü Genel Kurulu gerçekleştirildi.
Kastamonu kadınları duyarsız kalmadı
Yeşilay Kastamonu Şubesi ile Kastamonu Sanat İşleyen Eller ve Yöresel Lezzetler Kadın Kooperatifi üyeleri, asrın felaketi olarak nitelendirilen deprem sonrasında bölgeye gönderilmek üzere polar mont dikimine başladı.
Hedef, bu yıl 50 bin öğrenciye ulaşmak
Kastamonu Valiliği himayesinde, İl Emniyet Müdürlüğü koordinasyonunda, Kronospan Orman Ürünleri A.Ş. sponsorluğunda ve kurumların işbirliği ile yapılacak olan "Hayata Renk Verelim 2023" ile “Bilinçli Gençler Sağlıklı Toplum 2023 Yerel Sosyal Sorumluluk Projesi” tanıtımı yapıldı.
"Bu projeyi herkese anlatmaya hazırım"
Birlik Vakfı Kastamonu Şubesi Kariyer Sohbetleri etkinliğinin bu hafta konuğu Fatih Köse oldu.Uzun zamandır üstünde çalıştığı ve sosyal medyada “Daha İyisi Mümkün Kastamonu” adıyla kurduğu YouTube kanalında kamuoyu ile paylaştığı “Metropollerden Anadolu’ ya Kesin Dönüş: Pilot İl Kastamonu” adlı projesinin detaylarını Birlik Vakfında paylaşan Fatih Köse;“ Türkiye’ye de örneklik edebileceği, bütüncül bir kalkınma hamlesi ancak bu proje ile olabilir. Bu şehre bir şeyler katmak isteyen bütün STK’lara ve hatta bütün siyasi partilere bu projeyi anlatmaya hazırım” dedi.
Kastamonu’da “NarkoTIR” ile farkındalık
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü’nce uyuşturucu kullanımının engellenmesi amacıyla hazırlanan “Narko TIR” ilimiz Cumhuriyet Meydanı’nda stant açarak vatandaşları ve öğrencileri bilgilendirmeye başladı.
YEŞİLAY Bölge Koordinatörü oldu
Türkiye Yeşilay Cemiyeti Kastamonu Şube Başkanı İzzet Serhat Köylü, genel merkez tarafından Kastamonu, Samsun, Sinop, Bartın, Zonguldak, Karabük illerinden sorumlu Bölge Koordinatörlüğü görevine getirildi.
Yeşilay Şube Başkanı Köylü, Bölge Koordinatörü oldu
Türkiye Yeşilay Cemiyeti Kastamonu Şube Başkanı İzzet Serhat Köylü, Yeşilay Bölge Koordinatörü oldu.
Yeşilay, tura çıkıyor
Kastamonu Yeşilay Şubesi , geleneksel hale getirdiği Bisiklet Turu’nun 10’uncusunu 22 Mayıs Pazar günü düzenleyecek.
'Kastamonu'da en çok kullanılan uyuşturucu; metamfetamin'
İl Genel Meclisi’nin gündeminde uyuşturucu yer aldı. Uyuşturucu ile mücadele kapsamında neler yapılabileceği hakkında hazırlanan Çevre ve Sağlık Komisyonu raporu görüşüldü. Güray Parçal başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Ahmet Şahan ve Yeşilay Kastamonu Şube Başkanı İzzet Serhat Köylü katıldı.
KÜ' de "Sivil Toplum ve Gönüllülük" eğitimi düzenlendi
Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (KASÜSEM) bünyesinde, "Sivil Toplum ve Gönüllülük" Eğitimi düzenlendi.
'Benim muhatabım yedek MYK üyesi değil'
CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin, AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü ve MHP Yedek MYK Üyesi Yüksel Aydın'ın kendisine ve partisine yönelik eleştirilerine cevap verdi.
'2023, Cumhur ittifakının zafer yılı olacaktır'
AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı yönetimi ve AK Parti Belediye Meclis üyeleri Ülkü Ocakları'nın yeni il binasını ziyaret etti. Ziyaretin ardından değerlendirmelerde bulunan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel, Cumhur ittifakı vurgusu yaptı.
Yeşilay, Köylü'yle devam
Yeşilay Kastamonu Şubesi'nin 2. Olağan Genel Kurulu'nda mevcut başkan İzzet Serhat Köylü güven tazeledi.
''Yeni sanayiye ihtiyaç var''
Kastamonu Oto Tamircileri Sanatkârları Esnaf Odası Olağan Genel Kurulu Eski Sanayi Sitesi Özlem Düğün Salonu’nda yapıldı. Mevcut Başkan Dursun Ergin ve Yönetimi tekrar seçilerek güven tazeledi.
'Kastamonu'da bir sessizlik var'
Kastamonu Oto Tamircileri Sanatkarları Esnaf Odası'nın genel kurulu gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen genel kurul sonrasında mevcut Başkan Dursun Ergin, güven tazeledi. Genel Kurulda konuşan CHP Milletvekili Hasan Baltacı, son günlerde gelen zamlara tepki gösterdi. Kastamonu'da bir sessizlik var diyerek sitemini dile getiren Baltacı, Esnaf ve Sanatkarla Odası, KATSO, Yeşilay gibi kurumları sessiz kalmakla suçladı.
'Bağımlılara, renklerini yeniden kazandırıyoruz'
Yeşilay Kastamonu Şube Başkanı İzzet Serhat Köylü, bağımlılıklara mücadele kapsamında gerçekleştirdikleri projeler hakkında bilgilendirmelerde bulundu.
Yeşilay Karikatür Yarışması için başvurular başladı
Yeşilay’ın bu yıl 6'ncı kez düzenlediği Uluslararası Yeşilay Karikatür Yarışması için başvurular başladı. “Bağımlılıklardan Özgürleşmek” temasıyla düzenlenen yarışmaya bu yıl ilk kez “16 Yaş Altı Kategorisi” de eklendi
''Sizler yalan uydurma derdindeyken, biz sahadayız''
CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin'in KIZILAY Yönetim Kurulu Üyesi Murat Karakaş üzerinden yaptığı eleştirilere Karakaş'tan cevap geldi
Yaptığımız açıklamalar bazı kişileri rahatsız etti
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Kastamonu’da düzenlenen etkinliklerde Recep Tayyip Erdoğan’ın posterinin açılması üzerine CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin ve CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı tepki göstermişti.