“Hemşehrilerimizin, Cumhur İttifakı’na güveni artıyor”;

“Hemşehrilerimizin, Cumhur İttifakı’na güveni artıyor”

MHP İl Başkanı Emin Çınar Başkanlığında İlçe Başkanları ile bir araya geldi. İl Başkanı Çınar burada yaptığı değerlendirmesinde; “Kastamonulu hemşehrilerimizin Cumhur İttifakı’na güveninin her geçen gün arttığını görüyoruz.Genel Merkezimizin ‘Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma Ve Aydınlatma’ programları kapsamında, Kastamonu merkez ve ilçelerimizde 2 hafta sürecek olan toplantılar ve programlara Genel Merkezimizden bir heyet katılacak. Genel Merkezimizin düzenledikleri bu programlar neticesinde Milletimize Cumhur İttifakı’nın önemini tam anlamıyla anlatmış olacağız” ifadelerine yer verdi....

ÇINAR; “BELEDİYELERİMİZİN FESTİVALLERİ HALKIMIZIN İLGİSİYLE KARŞILIK BULDU”

MHP Kastamonu İl Başkanı Emin Çınar, MHP İlçe Başkanlarıyla bir araya geldi. İl Başkanı Çınar öncelikle geçtiğimiz haftalarda ilçelerde düzenlenen festivallerle ilgili değerlendirmelerde bulunarak; “İlçelerimizde MHP Belediyelerimizin gerçekleştirdiği festivaller, halkımız tarafından büyük bir ilgiyle karşılık buldu. Özellikle Taşköprü ve Tosya festivalleri tarihi bir katılımla gerçekleşti. Ben tüm belediye başkanlarımıza başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.”

“MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ, BEKLENİLENİN ÜSTÜNDE BİR TEVECCÜH GÖRÜYOR”

Teşkilat çalışmaları konusuna değinen İl Başkanı Çınar tam kadro sahadayız mesajı verdi. İl Başkanı Çınar açıklamasında; “Milliyetçi Hareket Partisi tüm kadrolarıyla Türkiye genelinde sahaya inmiş durumda. Bir taraftan Genel Başkanımız Liderimiz sayın Devlet Bahçeli’nin katıldıkları ‘Aday Belli Karar Net’ il mitingleri, diğer taraftan Genel Başkan Yardımcılarımız, MYK Üyelerimiz ve Milletvekillerimizin katıldıkları ‘Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma’ programları hızlı bir şekilde devam ediyor. Yapılan miting ve toplantılarda, Milliyetçi Hareket Partisi milletimiz tarafından beklenilenin üstünde bir teveccüh görüyor. Milletimiz, Milliyetçi Hareket Partisine ve Cumhur İttifakına güven duyuyor. En son geçen hafta Sivas’ta düzenlenen mitingde ortaya çıkan tabloda da bunu görüyoruz. Bu hafta yine Bursa’da düzenlenecek olan mitingde Liderimiz Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli milletimize seslenecek. Orda da büyük bir katılımın gerçekleşeceğini düşünüyorum” dedi.

“CUMHUR İTTİFAKI’NIN ÖNEMİNİ TAM ANLAMIYLA ANLATACAĞIZ”

İl Başkanı Çınar açıklamasında, MHP İl ve ilçe teşkilatları olarak çalışmalarına hız verdiklerini belirterek, son olarak şunları kaydetti; “Genel Merkezimizin ‘Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma Ve Aydınlatma’ programları kapsamında, Kastamonu merkez ve ilçelerimizde 2 hafta sürecek olan toplantılar ve programlara Genel Merkezimizden bir heyet katılacak. Program netleştiğinde bunu kamuoyuna duyuracağız. Kastamonulu hemşehrilerimizin Cumhur İttifakı’na güveninin her geçen gün arttığını görüyoruz. Genel Merkezimizin düzenledikleri bu programlar neticesinde Milletimize Cumhur İttifakı’nın önemini tam anlamıyla anlatmış olacağız. Bu neticede vatandaşımızın Cumhur İttifakı’na olan inancı artacaktır.” 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum