Cide Belediyesi’nden sosyal sorumluluk projesi;

Cide Belediyesi’nden sosyal sorumluluk projesi

Cide Belediyesi ve Gençlik Servisleri Merkezi (GSM) işbirliği ile düzenlenen Uluslararası Gönüllü Çalışma Kampları projesi kapsamında gönüllü gençler Cide ilçesinde destek faaliyetlerinde bulundu. Cide Belediyesi tarafından konuyla ilgili yapılan açıklmada, “Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında Uluslararası Gönüllü Çalışma Programı 33 yıl sonra yeniden Cide ilçemizde” ifadelerine yer verildi....

Gönüllü gençler, kamp süresince projenin temel programı olan sokak hayvanlarının bakımı, sokak hayvanlarının mama ve su kaplarını boyama işlemlerinde destek faaliyetlerinde bulunurken, çevre temizliği ve yenileme çalışmalarında da görev aldı. Ayrıca gençler Cide Belediyesi Çocuk Oyun Merkezi ve Cide Belediyesi’ne ait seralarda da çalışmalar yaptı.

“EYLÜL AYI İÇERİSİNDE YENİ BİR GÖNÜLLÜ GRUPLA SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE DEVAM EDECEĞİZ”

Konuyla ilgili Cide Belediyesi’nden yapılan açıklamada; “Farklı kültürlerden ilçemize gelen gönüllüler vasıtası ile gönüllülüğün artmasını, toplumsal yardımlaşma ve gelişime dikkat çekmeyi hedeflediğimiz bu programın bizim için ayrı bir önemi vardır. GSM 1989 yılında ilk ‘Uluslararası Gönüllü Çalışma Programı’nı Cide Belediyesi işbirliği ile ilçemizde gerçekleştirmişlerdir. Eylül ayı içerisinde yeni bir gönüllü grup ile sosyal sorumluluk projelerine devam edeceğiz. İlçemizin tanıtımı açısından da önem arz eden bu tür organizasyonlara destek vermeyi sürdüreceğiz. Uluslararası Gönüllü Çalışma Kampları’nın oluşumunda ilçemize gelerek sosyal sorumluluk projelerinde bulunan gönüllülere ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi. 


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum