"Öğretmenlere huzur verin!";

"Öğretmenlere huzur verin!"

Hürriyetçi Eğitim Sen genel merkezi Öğretmenlik Meslek Kanunu ve kariyer sınavlarının iptali konusunda Ankara'da 2 Eylül Cuma günü basın açıklaması yaptı. Ardından Milli Eğitim Bakanlığı'na genel merkez yöneticileri ve il temsilcileri ile giderek dilekçelerini verdi....

”YENİ NESİL SİZİN ESERİNİZ OLACAKTIR!”

Genel Başkan Levent Kuruoğlu "Öğretmenlik Meslek Kanunu' nu eğitimciler için dört başı mamur bir reçete gibi takdim ederek öğretmenlerin sinir katsayısını yükseltenleri buradan uyarıyoruz. Kariyer basamakları sınavına başvuru yapan 604 bin meslektaşımızın ortak paydası içinde bulundukları ekonomik darboğazdır. Sayın Bakanın öncelikli görevi öğretmenleri bu ekonomik darboğazdan kurtarmakken, Sayın Bakan kendi şoförünü şube müdürü yapmakta, sarı sendikaların mensuplarına 76.maddeden koltuk dağıtmaktadır. Bu sınavı derhal iptal edin! Öğretmenlerin ekonomik şartlarını acilen iyileştirin! Bozduğunuz çalışma barışını yeniden tesis edin. Velhasıl öğretmenlere huzur verin! Hürriyetçi Eğitim Sen olarak öğretmenlik sıfatı dışında bütün unvanlarını reddediyoruz. Bize göre başöğretmen tektir. O da bizlere fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller yetiştirme görevini veren Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk'tür. Öğretmenler çapulcu değil, bilakis, hırsızı, arsızı bilen ve yeni nesillere öğretendir. Bizlere "boş öğretmen" diye seslenen sözde gazetecilere de ücretsiz ders vermeye hazırız. Çünkü öğretmen ders verendir. Sevgili meslektaşlarım, varlığınız, bu ülke ve milletin teminatıdır, Atatürk’ün ifadesi ile,”Yeni nesil sizin eseriniz olacaktır!” dedi.

Hürriyetçi Eğitim Sen Kastamonu İl Başkanı Murat Karaca da "Sendikamız eylem kararını ertelemedi ya da iptal etmedi. 2 Eylül'de Ankara'dayız dedi. Siyasetten talimat almayarak geldi, eylemini yaptı. 6 yıl aradan sonra bakanlığa girerek haklı taleplerimizi iletti. Hürriyetçi Eğitim Sen Genel Merkez Yöneticilerine ve İl Başkanlarına teşekkür ediyoruz. " dedi.



Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum