Otobüs ücretlerine bir zam daha gelebilir;

Otobüs ücretlerine bir zam daha gelebilir

Kastamonu Belediye Meclisi’nin Eylül ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu başkanlığında gerçekleştirildi. Belediye Meclisi’nde Özel Halk Otobüslerine bir zam daha yapılması sinyali verildi. Kastamonu Minibüsçüler Kooperatifi Özel Halk Otobüsü işletmesinin yolcu ücret tarifesinde zam talebi, Plan Bütçe Komisyonunda görüşülmesi oy birliği ile kabul edildi....

Kastamonu Belediyesi Eylül ayı Olağan Meclis toplantısı Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu başkanlığında gerçekleştirildi. Yapılan toplantının gündem maddelerinde, İlim Yayma Cemiyeti Kastamonu Şubesinin kullanmakta olduğu, Akmescit mahallesinde ki taşınmazı kamu yararı gözetilerek, tahsis süresinin 5 yıl süre ile daha uzatılması oy birliği ile kabul edildi. Gündemin bir diğer maddesinde, ünvanının verilmemesini isteyen bir firma şartsız bağış olarak Kastamonu Belediyesi’ne Mercedes marka beton mikseri verdi, bu maddede oy birliği ile kabul edildi.Gündemde ki bir diğer maddede, kreş ve çocuk bakım evi ücretlerinde yeni bir fiyat tarifesi uygulanması ise Plan Bütçe Komisyonuna sevki oy birliği ile kabul edildi.  Mecliste, Aktekke Mahallesindeki Belediyeye ait otoparkın fiyatlarında güncelleme yapılması da yine Plan Bütçe Komisyonuna havale edilmesi oy birliği ile kabul edildi. İmar Plan tadilatları da İmar Komisyonuna oy birliği ile havale edildi.

TARİHİ KONAKLAR İÇİN KREDİ

Belediye Meclisi Eylül ayı olağan toplantısının ilk oturumunda bir başka gündem maddesi olarak, yapılacak tarihi konakların restorasyon malzemeleri alım işinde kullanılmak üzere İller Bankası’ndan 5 milyon 423 bin 669 tl 40 krş kredi kullanılması konusunda Belediye Başkanına yetki verilmesi maddesi oy çokluğuyla kabul edildi.

KATSOYA BİNA BELEDİYE’YE OTOPARK

Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odasına (KATSO) ait üyelerine daha iyi hizmet binası olması için, mülkiyeti Kastamonu Belediye Başkanlığı’na ait olan, Honsalar Mahallesinde ki arsalarında ortak proje adı altında otopark ve çevre düzenlemesi ve yapılacak tüm inşaatlarının tamamının KATSO tarafından yapılarak, karşılığında hizmet binası kullanım hakkını alması konusunda yetki verilmesi oy birliği ile kabul edildi. 

ÖZEL HALK OTOBÜSÜ FİYATLARINA ZAM SİNYALİ

Kastamonu MinibüsçülerKooperatifi Özel Halk Otobüsü işletmesinin yolcu ücret tarifesinde zam talebi, Plan Bütçe Komisyonunda görüşülmesi oy birliği ile kabul edildi. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum