3 işletmeye İl Müdürü Tanrıkulu’ndan ziyaret;

3 işletmeye İl Müdürü Tanrıkulu’ndan ziyaret

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından, Kırsal Kalkınmada Uzman Eller Projesi kapsamında, projelerini tamamlayan ve hibe ödemesi almaya hak kazanan işletmelere ziyaretler devam ediyor. İl Müdürü Bekir Yücel Tanrıkulu tarafından projesini tamamlayan 3 yatırımcıya ziyaret gerçekleştirildi....

PROJE KAPSAMINDA 11 PROJE ONAYLANMIŞTI

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından Tarım, Orman ve Gıda alanında eğitim görmüş gençlerin ilgili alanlarda üretim yapmalarını ve istihdama katkı sağlamaları amacıyla uygulamaya konulan, Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında ‘Kırsal Kalkınmada Uzman Eller Projelerinin’ desteklenmesi programı çerçevesinde, Kastamonu’da 11 proje başvurusu onaylanarak başvuru sahipleriyle sözleşme imzalandı. Proje kapsamında ilimizde 7 Büyükbaş, 1 Küçükbaş, 3 Arıcılık olmak üzere toplam 11 proje uygulamaya konuldu. Bugüne kadar projesini tamamlayarak hibe ödemesi almaya hak kazanan 8 başvuru sahibine 800 bin TL  hibe ödemesi yapıldı.

3 YATIRIMCIYA ZİYARET

Büyükbaş sığır yetiştiriciliği konusunda projesini tamamlayan yatırımcılardan Merkez Ballık Köyünden Uğur Civcioğlu, Merkez Şeyh Köyünden Sevda Karabacak ve Daday Kızılörencik Köyünden Tülay Haliloğlu'na ait işletmeler İl Müdürü Bekir Yücel Tanrıkulu, Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Sinan Çelebican ve Proje Sorumlusu Veteriner Hekim Elife GÜN Kıymaz tarafından ziyaret edilerek hayırlı olması temennisinde bulunuldu. 



Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum