Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı yapacak!;

Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı yapacak!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 85 bin atama yapılacağını açıkladı. Müjdeli haberin ardından atama bekleyen sağlık çalışanları, Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı başvuru şartları ve kadro dağılımını araştırıyor. İşte, 2022 Sağlık Bakanlığı 85 bin atama başvuru tarihi, branş ve kadro dağılımı hakkında merak edilenler......

Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı başvuru şartları ve kadro dağılımı Bakan Koca'nın son dakika açıklamasının ardından gündeme geldi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca “Sağlık kuruluşlarındaki uzman hekimlerimizin hastalara daha fazla vakit ayırabilmeleri amacıyla 85 bin yardımcı personel kadrosunu açtık” açıklamasında bulundu. Atama bekleyen binlerce sağlık çalışanı, “Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı başvurusu ne zaman, şartları neler ve kadro dağılımı açıklandı mı?” sorusuna yanıt arıyor.

BAKAN KOCA'DAN SON DAKİKA AÇIKLAMASI!


Twitter hesabı üzeriinden son dakika açıklamasında bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, atama bekleyen binlerce sağlık çalışanına müjdeli haberi verdi. Bakan Koca'nın açıklaması şu şekilde; “Bakanlığımız, bu yıl 85 bin kadro açıyor. Yeni çalışma arkadaşlarımızın sayısı, bazı ülkelerin nüfusundan fazla. Sağlıkta 'Beyaz Reform'a destek kuvvet, 85 bin yeni çalışma arkadaşı! Görülmemiş başarılar için görülmemiş büyüklükte bir kadro açılıyor. Gözümüz aydın.”

“85 BİN YARDIMCI PERSONEL KADROSUNU AÇTIK”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı'nın ardından Sağlık Bakanlığı persone alımı hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan; “Sağlık kuruluşlarındaki uzman hekimlerimizin hastalara daha fazla vakit ayırabilmeleri amacıyla 85 bin yardımcı personel kadrosunu açtık” açıklamasında bulundu.

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI NE ZAMAN, KADRO DAĞILI AÇIKLANDI MI?

Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı başvuru tarihleri, şartları, kadro ve branş dağılımı hakkında henüz resmi bir açıklama bulunmuyor. Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı yapacak! 2022 Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvurusu ne zaman, hangi tarihte ve nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı personel alımı koşulları neler ve branş dağılımı açıklandı mı?

20 BİN ATAMA KARARI ÇIKMIŞTI

Mart ayında Resmi Gazete'de Sağlık Bakanlığı'na 20 bin personel alımı yapılacağı duyurulmuştu. Resmi Gazete'de yer alan kararla 5 bin 175'i hemşire olmak üzere 10 bin sözleşmeli sağlık personeli ile çeşitli kadrolara 10 bin sürekli işçi alımı yapılacağı duyurulmuştu. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum