Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu OBM personel alıyor!
Orman Genel Müdürlüğü (OGM) bünyesinde aralarında Kastamonu'nun da bulunduğu 35 farklı şehirde olmak üzere devlet işçi alımı başvuruları açıklandı. Kastamonu’da 4 personel alınacak.
Belediye, ilkokul mezunu personel alıyor
Şenpazar Belediyesi’nde istihdam edilmek üzere geçici olarak tam zamanlı üç temizlik personeli alınacak
DSİ, 21 yılda Kastamonu’ya hizmet yağdırdı
Kastamonu’da son 21 yılda yapılan yatırımlara dikkat çeken Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mehmet Akif Balta; “21 yılda Kastamonu’ya 20 milyar 913 milyon TL değerinde 121 tesis inşa ettik. Kastamonulular için üretmeye devam edeceğiz” dedi.
Kastamonu Şeker Fabrikası'na sağlam alım!
Kastamonulu Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Şeker Fabrikası personel alımını duyurdu.
Kastamonu'daki o tepe merak uyandırıyor
Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde bin 540 rakımda bulunan ve etrafı surlarla çevrili, mezar ve oda kalıntıları olan Dikmen Tepesi merak uyandırdı. Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Hikmet Haberal, arkeologlara çağrıda bulunarak tepenin incelenmesini ve koruma altına alınmasını istedi.
Kastamonu Özel İdare bayramlaştı
Kastamonu İl Özel İdaresi personelleri,  Ramazan Bayramı’nın ardından mesainin ilk günü geleneksel hale gelen bayramlaşma programında merkez binada sosyal tesislerde bir araya gelerek bayramlaştı.
Kastamonu OBM'de bayramlaşma kuyruğu!
Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü'nde bayramlaşma töreni yapıldı. Tüm personelin katıldığı törende uzun kuyruklar oluştu.
Tarım Müdürlüğü personeline eğitim!
Kastamonu Tarım ve Orman İl Müdürlüğü personeline yönelik Kontrol Görevlisi Kimlik Kartı Eğitim ve Bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Azdavay'da ormancılar eğitimde...
Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü Azdavay Orman İşletme Müdürlüğü'nde barkod uygulaması, boylama, mesaha, standardizasyon ve dikili satış konularında eğitim düzenlendi.
5 kişi hayatını kaybetti
Bugün Kastamonu’da 5 vatandaşımızı kaybettik. İşte Kastamonu’da hayatını kaybeden vatandaşlar.
Belediye personel alıyor
Kastamonu, Cide Belediye Başkanlığı’nda istihdam edilmek üzere personel alımı yapılacak. Açılan kadroya 1 veteriner hekim alınacağı belirtildi.
O ilçeye Diyaliz Merkezi yapılıyor! İhale tamam
Kastamonu İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok  Pınarbaşı ilçesini ziyaret ederek sağlık kuruluşlarında incelemelerde bulundu. İl Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, ilçede planlanan Diyaliz Merkezi'nin ihalesinin yapıldığı ve yapım aşamasına gelindiği kaydedildi.
Kastamonu'ya yeni doktorlar geliyor!
Sağlık bakanlığı Kastamonu'ya 3'ü uzman toplam 11 doktor, 3 eczacı olmak üzere toplamda 14 sağlık personeli ataması yaptı.
Sağlık Müdürü'nden Azdavay'da sağlık istişaresi!
Kastamonu İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok, Azdavay ilçesinde incelemelerde bulundu. İl Müdürü Derdiyok, Azdavay'da görev yapan sağlık personelleri ile görüşerek tıbbi ekipman eksikleri ve sağlık yatırımlarına ilişkin istişarelerde bulundu.
Kastamonu'da ATT'ler unutulmadı!
22 Mart Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri günü kapsamında Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Özgür Yılmaz, bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
KEAH'ta gelenek bozulmadı!
Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi personelleri geleneksel iftar yemeği programında bir arya geldi.
KÜ’ye üst düzey ziyaret
Tarım ve Orman Bakan yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen, Kastamonu Üniversitesi Veteriner Fakültesi öğrencileri ile bir araya geldi.
İl Müdürü'nden Bozkurt çıkarması!
Kastamonu İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok  Bozkurt ilçesinde incelemelerde bulundu.
Ergülenoğlu; 'İYİ Parti'nin yükselişinden rahatsızlar'
İYİ Parti Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Özgür Ergülenoğlu, CHP PM Üyesi Hikmet Erbilgin'e yönelik eleştirilerde bulundu.
İl Müdürü'nden Bozkurt çıkarması!
Kastamonu İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok  Bozkurt ilçesinde incelemelerde bulundu.
1 milyon kişi erken emekli olacak!
Hükümet emeklilik sistemiyle ilgili yeni bir düzenleme için kolları sıvadı. Geçtiğimiz yıl seçim öncesi vaat edilen Bağ-Kur prim eşitlemesi için somut adım atılıyor. Düzenlemenin hayata geçirilmesi ile 1 milyon kişi erken emekli olacak.
İç sularda av yasağı başlayacak
15 Haziran tarihleri arasında Sazan, Kadife, Siraz, Yayın gibi diğer balık türlerinin avlanması yasaklandı.
Kastamonu Üniversitesi 18 yaşında!
Kastamonu Üniversitesi (KÜ) tarafından 2023 yılında ataması ve yükseltilmesi yapılan akademisyenler ile akademik hayatlarında başarılı çalışmalar icra ederek ödül almaya hak kazanan akademisyenler için "2023 Yılı Akademik Cübbe Giyme ve Akademik Başarı, Teşvik ve Ödül Töreni" düzenlendi.
Nefes Hastanesi'nde '8 Mart' mutluluğu
Kastamonu'da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle birçok kurumda etkinlikler düzenlendi.
Kastamonu Üniversitesi'nden Arnavutluk ile iş birliği
Kastamonu Üniversitesi ile Arnavutluk'ta bulunan Luigj Gurakuqi Üniversitesi arasında fen ve sosyal bilimler ile eğitim ve turizm alanlarında ortak araştırma projeleri, öğrenci değişim programları ve akademik konuları kapsayan iş birliği protokolü imzalandı.  
Aydın: “Söylemezse adam değil”
Kastamonu’nun yayın organları TV366 ile Açıksöz TV’nin ortak yayın programına bu akşam saat 20.00'da, Gazeteci Ali Sağır ve İrfan Salcı’nın sunumunda MHP Kastamonu Belediye Başkan adayı Yüksel Aydın konuk oldu.
İlçe devlet hastanesine ‘ameliyathane’ müjdesi
Cide Devlet Hastanesi bünyesinde bulunan alanlar yeniden gözden geçirilerek, hastane ameliyathanesinde tespit edilen eksiklikler en kısa sürede tamamlanarak eksiksiz, daha etkin ve kaliteli olarak faaliyete geçmesi ve hizmete alınması planlamaları yapıldı.
Marmara depremi Kastamonu’yu da yıkar!
Prof. Dr. Mahmut Bilgehan, “Biz sadece merkez üssü Kastamonu olan bir depremden bahsetmiyoruz. Merkez üssü Marmara’da olacak bir deprem de bizleri çok ilgilendiriyor. Marmara’da olacak depremde belki de Kastamonu’daki binaları yıkacaktır.”