290 kişi bilgilendirildi;

290 kişi bilgilendirildi

Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından, “En İyi Narkotik Polisi Anne” projesi kapsamında Tosya ilçesinde 228’i anne ve anne adayı olmak üzere toplam 290 katılımcıya bilgilendirme semineri gerçekleştirildi....

“ÇOCUKLARIMIZA VE GELECEĞİMİZE SAHİP ÇIKALIM”

Narkotik Suçlar Mücadele Şube Müdürlüğü, uyuşturucu ile mücadele kapsamında farkındalık oluşturmak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, Tosya ilçesinde bulunan tekstil ve ilaç fabrikası çalışanlarından oluşan 142’si anne ve anne adayı 178 katılımcı ile Kastamonu’da faaliyet gösteren özel hastane, otel ve işyerlerinde çalışan 86’sı anne adayı 112 katılımcı olmak üzere toplum 290 katılımcıya “En İyi Narkotik Polisi Anne” projesi tanıtılarak bilgilendirme yapıldı. Bilgilendirme faaliyetinin ardından katılımcılara proje ile ilgili el broşürü dağıtıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Siz değerli anne ve babaların ailelerin narkotik maddeler konusunda bilinçli olmaları, çocuklarımıza ve gençlerimize sahip çıkmalarını istiyoruz” denildi. 



Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum