23 Ağustos Şapka İnkilabı Satranç turnuvası düzenlendi;

23 Ağustos Şapka İnkilabı Satranç turnuvası düzenlendi

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Kastamonu Satranç İl Temsilciliği tarafından 20-21 Ağustos tarihlerinde 23 Ağustos Şapka İnkilabı Satranç turnuvası 60 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi. Kastamonu merkez ve ilçeleriyle birlikte farklı illerden de katılım sağlayan sporcular, Merkez Spor Salonu’nda düzenlenen satranç turnuvasında, kıyasıya zihin mücadelesi verdi....

Kastamonu Satranç İl Temsilciliği, özel günlerde yaptığı satranç turnuvalarına devam ediyor. Kastamonu Satranç İl Temsilciliği tarafından, 23 Ağustos Şapka İnkılabı dolayısıyla düzenlediği turnuva Kastamonu ve farklı illerden gelen 60 sporcunun katılımıyla Merkez Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

BÖCEK; “ÖNEMLİ GÜNLERİ, TURNUVALAR YAPARAK GENÇ NESİLE AKTARMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”

Konuyla iglili açıklamalarda bulunan Kastamonu Satranç İl Temsilcisi Hilmi Böcek, Şapka İnkılabı dolayısıyla 20-21 Temmuz tarihlerinde 23 Ağustos Şapka İnkilabı Satranç Turnuvasını gerçekleştirdiklerini belirterek; “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 1925 de ilimize gelerek, Kılık,Kıyafet ve Şapka İnkilabını ilimizde duyurması ilimiz adına önem arz etmektedir. Satranç İl Temsilciliği olarak önemli günleri, turnuvalar yaparak genç nesile aktarmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Farklı illerden katılım gösteren genç sporcularımız ile bu vesileyle bir araya gelerek güzel bir turnuvayı daha gerçekleştirmiş olmanın gururunu yaşıyoruz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” dedi.

20-21 Temmuz’da düzenlenen 23 Ağustos Şapka İnkılabı Satranç Turnuvası, ödül töreni ile sona erdi. Ayrıca Kastamonu Satranç İl Temsilciliği,  30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla, bir satranç turnuvası daha düzenleyeceğini açıkladı. 



Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum