“Banka promosyon rakamları yenilenmeli”;

“Banka promosyon rakamları yenilenmeli”

Türk Sağlık Sen Kastamonu Şube Başkanı Cengiz Büyükkapucu, banka promosyonlarının yenilenmesi çağrısında bulundu. Büyükkapucu açıklamasında; “Resmi başvurumuzu İl Sağlık Müdürlüğümüze yaptık. Anlaşmanın diğer tarafı olan bankaları dakabul edilebilir bir rakam ödemeleri için anlaşmaya ve çalışmaya davet ediyoruz” dedi....

“BANKALARI KABUL EDİLEBİLİR BİR RAKAM ÖDEMELERİ İÇİN ANLAŞMAYA VE ÇALIŞMAYA DAVET EDİYORUZ”

 

Türk Sağlık Sen Kastamonu Şube Başkanı Cengiz Büyükkapucu, banka promosyonlarının yenilenmesi için çağrıda bulunarak şu ifadelere yer verdi;  “Banka promosyon anlaşmalarının yenilenmesi için biz Türk Sağlık-Sen olarak görüşmelerini yaparak başlattığımız kıvılcımın resmi yazısını da Sağlık Müdürürlüğü’ne teslim ettik ve ısrarlı takibi başlattık. 3 yıl önce yapılan ihale sonucunda 5 yıllık süre için 5-6 bin TL arasında ödenen ücret ekonomik değerini çoktan kaybetmiş, pul olmuş, sıfırlanmıştır. Bu nedenle, yürürlükteki promosyon anlaşmalarının tarafı olan kamu kurumlarını ivedilikle anlaşmaları yenilemek üzere komisyon oluşturmaya ve çalışmaya davet ediyoruz.Bu konudaki Resmi başvurumuzu İl Sağlık Müdürlüğümüze yaptık. Anlaşmanın diğer tarafı olan bankaları dapandeminin kahramanlarına, sağlık ve sosyal kurumları çalışanlarına bir jest yapmaya ve mevcut anlaşmaları tazminatsız olarak iptal ederek, yenilemeye ve en az Kütahya ve Gaziantep İl Sağlık Müdürlüklerine ödenenin üzerinde kabul edilebilir bir rakam ödemeleri için anlaşmaya ve çalışmaya davet ediyoruz.

Tüm bankaları rekabet ortamını oluşturarak kamu çalışanlarının bir miktar nefes almalarına katkı vermelerini bekliyoruz. Biz Türk Sağlık-Sen olarak hazırız. Sağlık Bakanlığı,Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı,Rektörlük yetkililerini, çalışma yapmaya ve yaşanan mağduriyeti gidermeye davet ediyoruz.” 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum