Şenpazar ve Ağlı’nın birincileri belli oldu;

Şenpazar ve Ağlı’nın birincileri belli oldu

Sahne Senin, Mikrofon Senin yarışmasında 2 ilçede daha birinciler belli oldu. Şenpazar’da Beyza Öztürk Eler ve Ağlı’da Zeynep Erginses yarışması birincisi seçildi....

Kastamonu Sanat Kurulu Yönetim Kurulu Başkanı, Sanatçı Yılmaz Cesur tarafından organize edilen örnek bir proje olan Sahne Senin, Mikrofon Senin” yarışması tüm hızıyla devam ediyor. Güzel seslerin Kastamonu ve Türkiye’ye kazandırılması amacıyla yapılan yarışmalara ilgi büyük. Son olarak Ağlı ve Şenpazar’da yapılan yarışmanın sonucu belli oldu. Yapılan yarışma sonucunda Şenpazar’da Beyza Öztürk Eler ve Ağlı’da Zeynep Ergin birinci seçildi. Düzenlenen yarışmaya Şenpazar İlçe Kaymakamı Emre Kazanasmaz da katıldı.

4 İLÇENİN BİRİNCİLERİ BELLİ OLDU

Devrekani, Seydiler, Şenpazar ve Ağlı ilçeleri olmak üzere toplamda 4 ilçede birinciler beli oldu. Devrekani’de İsmail Bodur, Seydiler’de Özkan Doğan, Şenpazar’da Beyza Öztürk Eler ve Ağlı ilçesinde Zeynep Erginses birinci oldu. Yarışma sonucunda 1. Finaliste 5 bin TL ve bir şarkı, 2. Finaliste 3 bin TL ve 2. Finaliste de 2 bin TL ödül verilecek. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum