2 ilçede birinciler belli oldu;

2 ilçede birinciler belli oldu

Sahne Senin, Mikrofon Senin yarışmasında Devrekâni’de İsmail Bodur ve Seydiler’de Özkan Doğan ses yarışması birincisi seçildi....

Kültür Bakanlığı ve Mesam Üyesi, Kastamonu Sanat Kurulu Yönetim Kurulu Başkanı, Sanatçı Yılmaz Cesur ilimizde örnek olan Sahne Senin, Mikrofon Senin” projesine imza atıyor. Proje ilk yarışması Devrekâni ve Seydiler ilçesinde yapıldı. Ses Yarışması sonucunda 1. Finaliste 5 bin TL ve bir şarkı, 2. Finaliste 3 bin TL ve 2. Finaliste de 2 bin TL ödül verilecek.


“AMACIMIZ GÜZEL SESLERİ, KASTAMONU VE TÜRKİYE’YE KAZANDIRMAK”

Kastamonu Sanat Kurulu Yönetim Kurulu Başkanı, Sanatçı Yılmaz Cesur yaptığı açıklamasında;
 “Kastamonu Valimiz Avni Çakır’a ve Kastamonu Beleye Başkanımız Opr. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu’na ilçelerimizde yapılacak yeni ses yarışması, gençlerimizin Sanat ve kültüre kazandırılması için verdikleri desteklerden dolayı Kastamonu Sanat Kurulu adına sonsuz teşekkür ediyoruz. Ses yarışmamızda 19 ilçe belediye başkanımızın destekleri bizleri onurlandırmıştır. Amacımız geleceğin teminatı olan gençlerimizin yanında ve onlarla birlikte olmaktı, güzel seslerimiz varsa onları Kastamonu’ya Türkiye’ye kazandırmaktı bunun da adımını attık. Bugüne kadar hiç bir ilimizde yapılmayan bu projeyi hayata geçirmek ve projeye katkı sağlayan tüm başkanlarımıza, emeği ve katkısı geçenlere de ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Devrekâni ve Seydiler ilçemiz ile başlanılan  ‘Sahne Senin, Mikrofon Senin’ yarışması ilimize hayırlı olsun” dedi. 



Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum