“Suç duyurusunda bulunulacak”;

“Suç duyurusunda bulunulacak”

Çatalzeytin Kaymakamı Mubin Demirkıran, Çatalzeytin Kaymakamlığı sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu....

Kaymakam Demirkıran, bir sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda Çatalzeytin Kaymakamlığı hakkında ortaya iddialar atıldığını ve bu iddiaların gerçek dışı olduğunu kaydetti. Demirkıran açıklamasında; “Tüm ihalelerin tek bir firmaya verildiği iddası gerçeği yansıtmamakla birlikte Kaymakamlık olarak her zaman en uygun ve ekonomik teklifi almak üzere tavır sergilenerek ihale edilmektedir. Sahte Sosyal Medya Hesabı kurularak kurumumuzu ve personellerimizi yıpratmaya çalışan bu şahıs hakkında suç duyurusunda bulunulacak olup ayrıca bizzat takipçisi olacağım” ifadelerine yer verdi.

DEMİRKIRAN; “SATIŞTAN, HERHANGİ BİR ŞAHSIN HESABINA PARA AKTARILMADI”

Çatalzeytin Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı;  “Çatalzeytin Kaymakamlığı ve Personelleri Hakkında Sahte Sosyal Medya Hesabı kurarak iftiralarda bulunan sosyal medya hesabında ki paylaşım üzerine kamuoyunu bilgilendirmek üzere bu açıklamayı yapma zarureti doğmuştur. 11 Ağustos 2021 tarihinde yaşanan sel afetinden sonra toplamda 12 köprü yıkılmıştır. Bu köprülerin içerisinde bulunan hurda demiri kaymakamlığımızca değerlendirilmek üzere 1 ekskavatör kiralaması yapılarak çıkartılmış yine kaymakamlık araçları ve personelleri ile taşınması sağlanarak satışı en uygun fiyata Karabük’te gerçekleştirilmiştir. Satıştan herhangi bir şahsın hesabına para aktarımı yapılmamıştır.Çatalzeytin Kaymakamlığı olarak Köylerimizde yaklaşık 10 köyümüzde toplamda 3 kilometre beton yol yapımında kullanılmış ve afet hasarlarının köylerimizde giderilmesi adına 3 kamyon ve 3 ekskavatör kiralaması yapılmış olup elde edilen gelir tamamen Çatalzeytin Köylerinin sorunlarını gidermek için harcaması uygun şekilde yapılmıştır. İlçemizde yapılan tüm ihalelerin tek bir firmaya verildiği bilgisi tamamen gerçek dışı olup, afetten doğan hasarların giderilmesi adına yapılan istinat duvarları, menfez,içme suyu ihalesi vb birçok yapım işi ihale edilmiş ve yapılan ihalelerde mevzuata uygun olup ilan edildikten sonra şartları sağlayan herkes katılabilmektedir. Tüm ihalelerin tek bir firmaya verildiği iddası gerçeği yansıtmamakla birlikte Kaymakamlık olarak her zaman en uygun ve ekonomik teklifi almak üzere tavır sergilenerek ihale edilmektedir” denildi.


“SUÇ DUYURUSUNDA BULUNARAK, BİZZAT TAKİPÇİSİ OLACAĞIM”


Kaymakam Mubin Demirkıran son olarak; “Sahte Sosyal Medya Hesabı kurularak kurumumuzu ve personellerimizi yıpratmaya çalışan bu şahıs hakkında suç duyurusunda bulunulacak olup ayrıca bizzat takipçisi olacağım. Kamuoyunun bu türden iftiralara ve yanlış bilgilere itibar etmemesini diler saygılarımla kamuoyunun bilgisine sunarım” dedi. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum