Kastamonu OBM’den yoğun çalışma;

Kastamonu OBM’den yoğun çalışma

Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü, aşırı yağışların orman yollarında meydana getirdiği hasarların giderilmesi adına büyük özveriyle çalışmalarına devam ediyor....

Kastamonu’da 26 Haziran’da başlayıp 2 gün devam eden aşırı yağışlar nedeniyle Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Karadere Orman İşletme Müdürlüğü Handüzü, Yurttepe, Büyükyazı ve Karadere İşletme Şefliklerindeki orman yollarında büyük hasar meydana geldi. Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü’ndeki ekipler tarafından hasar gören yolların bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor.


“BÜYÜK BİR ÖZVERİYLE ÇALIŞIYORUZ”

Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü tarafından, konuyla ilgili yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi; “Kastamonu’da 26 Haziran’da etkili olan ve 2 gün boyunca devam eden yağış nedeniyle, 16 kilometre ana orman yolu, 36 kilometre tali orman yolu,  4 köprü, çok sayıda menfez ve istinat duvarı kullanılamaz hale geldi. 7 köye içme suyu sağlayan aynı havza üzerindeki isale hattı tamamen zarar gördü. Zarar gören gören yerlerde meydana gelen hasarlar,  yoğun çalışmalar sonucunda gideriliyor. Bölge Müdürlüğü olarak büyük bir özveri ile çalışan personelllerimize teşekkür ediyoruz.” 



Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum