“Durmak yok”;

“Durmak yok”

Kastamon Orman Bölge Müdürlüğü, selin etkili olduğu ilçelerde Orman İşletme Müdürlüklerinin, sel nedeniyle zarar gören alanlarda yürüttüğü çalışmaların aralıksız sürdüğünü açıkladı....

Orman Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Durmak yok. Çalışmak için, üretmek için, en değerlisi insanlarımız için bu yolların her daim faal olması lazım. Gayret bizden takdir sizlerin. En kısa sürede hayatın, olağan hale gelmesi için ne yapılması gerekiyorsa yapılıyor ve yapılacak. Biz görev başındayız” denildi.

 

“İNSANLARIMIZ İÇİN BU YOLLARIN HER DAİM FAAL OLMASI LAZIM”

Taşköprü Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri tarafından bozulan yolların tamirat ve bakım çalışmaları yapılıyor. Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan bilgilendirmede, öncelikli olarak Alaçam Şefliği’nde sel nedeniyle tahrip olan yolların tamir ve bakımının kuruma ait iş makinesiyle yapıldığı kaydedildi. Tamiratı biten yollar ise şöyle; “Çambaşı-Merkez, Çambaşı-Bodur, Yazıcıoğlu, Bardakçı Mahalle yolları, Hacıali Köyü yolu, Paşa Köyü yolu, Paşa-Örencik Mahallesi yolu.”Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü taraından yapılan açıklamada; “Taşköprü Orman İşletme Müdürlüğünde sel nedeniyle kapanan yolların tamir ve onarımlarına hızla başlandı. Durmak yok, çalışmak için üretmek için en değerlisi insanlarımız için bu yolların her daim faal olması lazım. Gayret bizden takdir sizlerin. Tüm iş makinalarımız ile tamir ve bakımları bir an çönce bitireceğiz. Teşekkürler Taşköprü Orman İşletme Müdürlüğü çalışanları” denildi.

“BEKLEMEDEN YARALARI SARMAK GEREKİYORDU”

Öte yandan Hanönü İşletme Müdürlüğü ekipleri de çalışmalarını sürdürüyor. Hanönü İşletme Şefliği’nin de çalışmalarını yayınlayan Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Sel Hanönü Orman İşletme Müdürlüğü görev alanında da etkili oldu. İlk iş durum tespiti yapmak ve beklemeden yaraları sarmak gerekiyordu. Çalışmalara devam ediyoruz. Teşekkürler Hanönü İşletme Müdürlüğü ekibimiz.”

“EKİPLERİMİZ, VERİLEN GÖREVLERİ YERİNE GETİRMEK ADINA HİZMETE DEVAM EDİYOR”

Bozkurt Orman İşletme Müdürlüğü için de açıklama yapan Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü; “Bozkurt Orman İşletme Müdürlüğümüz yine sel felaketinin merkezinde. İşletme Müdürlüğü önce kendi sahasını sonrasında da tüm verilen görevleri yerine getirmek adına personelleriyle hizmet etmeye devam ediyor” ifadelerine yer verdi.

“NE YAPILMASI GEREKİYORSA YAPILIYOR VE YAPILACAK”

Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü, İnebolu Orman İşletme Müdürlüğü çalışmaları hakkında da bilgilendirmelerde bulunduldu. Yapılan açıklamada; “İnebolu Orman İşletme Müdürlüğü, tüm makine parkı ve çalışanlarıyla birlikte selin verdiği tahribatı kaldırmak adına hızla çalışmalarına başladı. En kısa sürede hayatın, olağan hale gelmesi için ne yapılması gerekiyorsa yapılıyor ve yapılacak. Biz görev başındayız. Tarım ve Orman Bakanlığı’na bağlı tüm Orman Genel Müdürlüğü personelleri olarak ülkemizin emrinde, insanlarımızın yanındayız” ifadelerine yer verildi. 





Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum