“Gereği neyse yapılacak”;

“Gereği neyse yapılacak”

Bakan Kirişçi, Kastamonu Merkeze bağlı Emirli köyünde sel fealketinin zarar verdiği alanları yerinde inceledi. Bakan irişçi’ye köydeki durumla ilgili bilgi veren Emirli Köyü Muhtarı Hüseyin Aksoy; “Bakanımız, zararlarımızın ve Karasu çayımızın onarılması genişletilmesi için gereğinin yapılacağını söylediler. Gereğinin yapılacağına kuşkusuz inanıyoruz. Allah devletimize güç kuvvet versin, başımızdan eksik etmesin inşallah” ifadelerine yer verdi....

Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi Kastamonu’da sel nedeniyle zarar gören tarım alanlarında incelemelerde bulundu. Emirli Köyünü de ziyaret eden Bakan Kirişçi, Emirli Köyü Muhtarı Hüseyin Aksoy’dan durumla ilgili bilgi aldı.

AKSOY; “BAKANIMIZ, KARASU ÇAYININ ONARIMI VE GENİŞLETİLMESİ İÇİN GEREĞİ YAPILACAĞINI SÖYLEDİ”

Köy Muhtarı Aksoy, konuyla ilgili yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Tarım ve Orman Bakanımız Prof. Dr. Vahit Kirişci Köyümüz Emirli’ye gelerek tarım arazilerimizde sel felaketinin verdiği zararları yerinde inceleyerek zararlarımızın ve Karasu çayımızın onarılması genişletilmesi için gereğinin yapılacağını söylediler.Kendilerine ve beraberinde gelen Kastamonu Valimiz Sayın Avni Çakır’a AK Parti Milletvekilimiz Sayın Metin Çelik’e Ziraat odası başkanımız Sayın Mehmet Butur’a Bütün kurum Müdürlerimize ve misafirlerimize ayrı ayrı şahsım ve köyüm adına çok teşekkür ederim. Gereğinin yapılacağına kuşkusuz inanıyoruz Allah devletimize güç kuvvet versin başımızdan eksik etmesin inşallah.” 



Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum