“En kısa sürede açıklayacağız”;

“En kısa sürede açıklayacağız”

Cumhurbaşkanı Erdoğan 4 saat süren Kabine Toplantısı'nın ardından açıklama yaptı. Asgari ücretin yeniden değerlendirilmesini istediğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “En kısa sürede müjdeli haberi vereceğiz” dedi....

Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısının ardından kameraların karşısına geçti. Erdoğan, milyonların merakla beklediği asgari ücret zammı, memur ve emekli zammıyla ile ilgili son dakika açıklaması yaptı.Cumhurbaşkanı Erdoğan, asgari ücrete zam yapılacağını belirterek, kamu çalışanları ve emeklilere enflasyon farkının verileceğini açıkladı.

“ÇALIŞANIMIZIN VE EMEKLİMİZİN HAYAT PAHALILIĞININ ALTINDA EZİLMESİNE MÜSAADE ETMEYECEĞİZ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında; “Ülkemideki her kesimi enflasyona ezdirmeme sözümüzü yerine getirmek için  her fırsatı değerlendiriyor, her imkanı harekete geçiriyoruz. Asgari ücretin yeniden değerlendirilmesini istedim. Bakanlığımız belli sayıya göre işçi çalıştıran işletmeleri gözeten şekilde bir düzenleme yapacaktır. İnşallah en kısa sürede müjdeli bir haberi paylaşmak istiyoruz. Amacımız enflasyon oranı kaç olursa olsun hiçbir çalışanımızın ve emeklimizin hayat pahalılığının altında ezilmesine müsaade etmemektir” ifadelerini kullandı.

MEMUR MAAŞLARI KURBAN BAYRAMI ÖNCESİNDE HESAPLARDA OLACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan ayırca, Temmuz ayı memur maaşlarının Kurban Bayramı öncesinde 8 Temmuz'da zamlı haliyle ödeneceğini de açıkladı. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum