Öğrencilerine Kastamonu’yu tanıtacak;

Öğrencilerine Kastamonu’yu tanıtacak

Kastamonu’nun yakından tanıdığı emekli tarih öğretmeni Erdal Tiryakioğlu, Zincirlikuyu İnşaat Teknik Yapı Meslek Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (YAPIMED) Üyesi öğrencileriyle birlikte hafta sonu Kastamonu’ya geliyor. Tiryakioğlu, 50 yıl sonra tarih dersi verdiği öğrencilerine, doğduğu toprakların tarihini, kültürünü anlatacak ve lezzetlerini tattıracak....

Zincirlikuyu İnşaat Teknik Yapı Meslek Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (YAPIMED), Anadolu’dan başlattıkları kültür projeleri ve kültür turları gezilerinin Karadeniz Bölgesi’ndeki ilk ayağını Kastamonu’dan başlatıyor.

TİRYAKİOĞLU; “ÖĞRENCİLERİMLE İLETİŞİMİMİZ HİÇ KOPMADI”

Emekli öğretmen Erdal Tiryakioğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamasında, duygu ve düşüncelerini şöyle dile getirdi;“1980’li yıllarda Zincirlikuyu İnşaat Teknik Yapı Meslek Lisesi’nde Tarih Öğretmeni olarak görev yaptım. Öğrencilerimle iletişimimiz hiç kopmadı. Öğrencilerim beni telefonla arayıp Kastamonuyu  gezdirmemi istediler.  Antalya'dan kalkıp öğrencileriğme heyecanla memleketimizi gezdirip onlarla hasret gidermiş olacağız.”



Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum