Ele geçirilen en yüksek miktar;

Ele geçirilen en yüksek miktar

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Tosya İlçesi D-100 karayolunda durdurulan şehirlerarası yolcu otobüsünde 2 şahıs üzerinde uyuşturucu madde bulundu....

Söz konusu olayla ilgili yapılan açıklamada, Karadeniz Bölgesi’nde bu zamana kadar ele geçirilen en yüksek miktarda uyuşturucu olduğu ifade edildi. Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan şahıslar, adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu madde imal ve ticaretinin önlenmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Tosya ilçesi D-100 karayolunda durdurulan şehirlerarası yolcu otobüsünde H.K. ve B.T.G. isimli şahısların üzerinde Uyuşturucu Köpeği Valör ile arama yapıldı. Yapılan aramada 2 kilogram metamfetamin ele geçirildi. Jandarma ekiplerince H.K. (52) ve B.TG.(30) isimli şahıslar gözaltına alınarak sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak, Kastamonu Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı tarafından Tosya ilçesinde yakalanan 2 kilogram metamfetamin uyuşturucu maddenin şuana kadar Karadeniz bölgesinde ele geçirilen en yüksek miktarda uyuşturucu oldu. 




Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum