Avukat Sezer, son yolculuğuna uğurlandı;

Avukat Sezer, son yolculuğuna uğurlandı

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Kastamonu Barosu avukatlarından Mustafa Sezer için Kastamonu Adliyesi önünde cenaze töreni düzenlendi. Düzenlenen cenaze töreninin ardından Avukat Mustafa Sezer, Daday’ın Sorgun Köyü Demirci Mahallesi’ndeki aile mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi....


Avukat Sezer, son yolculuğuna uğurlandı

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Kastamonu Barosu avukatlarından Mustafa Sezer için Kastamonu Adliyesi önünde cenaze töreni düzenlendi. Düzenlenen cenaze töreninin ardından Avukat Mustafa Sezer, Daday’ın Sorgun Köyü Demirci Mahallesi’ndeki aile mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi. 

Kastamonu Adliyesi’nde düzenlenen törene Belediye Başkanvekili Mehmet Yurt, Başkan Yardımcısı Hamdi Öz, Kastamonu Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Keskin, BARO Başkanı Özgür Demir, CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin, Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş, KATSO Başkanı Oğuz Fındıkoğlu ve meslektaşları katıldı.

Geçirdiği kalp krizi sonucu sevk edildiği Ankara’da hastanede tedavi gördüğü sırada hayatını kaybeden Kastamonu Barosu avukatlarından 44 yaşındaki Mustafa Sezer için Kastamonu Adliyesi önünde cenaze töreni düzenlendi.

DEMİR; “GERÇEKTEN NAİF YAPISIYLA BİZLERİ RAHATLATAN BİR ARKADAŞIMIZDI”

Törende konuşan Kastamonu Baro Başkanı Özgür Demir; “Bütün vedalar zamansızdır ama ölüm mevzu bahis olduğunda ve bu yaştaki bir insanın kaybedilmesinde bu veda kelimenin tam anlamıyla zamansız oldu gerçekten. Mustafa, bizim çok değer verdiğimiz her karşılaştığımızda mutlaka bir güler yüzle karşılaştığımız arkadaşımızdı. Biz avukatlar bazen birlikte çalışıyoruz bazen karşı karşıya gelebiliyoruz. Birlikte çalıştığımızda da karşı karşıya geldiğimizde de gerçekten naif yapısıyla bizleri rahatlatan bir arkadaşımızdı. Karşı karşıya gelmekten çekinmediğimiz, yan yana çalışmaktan mutluluk duyduğumuz bir arkadaşımızdı. Cani gönülden burada toplandık. Biz, Mustafa ile hemen hemen aynı dönemde mesleğe başladık. Aynı sorumları birlikte yaşadık. Aynı duruşma salonlarında sık sık karşı karşıya geldik. Birlikte yolculuklar yaptık. Hatta çok kısa bir süre önce beraber yolculuk yapıp birlikte duruşmaya katıldık. Söyleyecek bir sözümüz yok, çok üzüntülüyüz. Buradaki arkadaşlar belki de hiç ummadığı bir kayıp yaşadılar. Yakın bir tarihte böyle bir kayıp yaşamamıştık. 3-4 gün içerisinde meslektaşımız, arkadaşımız elimizden kayıp gitti. Herhangi bir şey yapamadık. Bu süreçte şahsım bir sürü telefon aldı. Meslektaşlarımızın dışında Kastamonu’nun birçok sakinlerinden telefon aldım. Mustafa’nın durumunu aktarmaya çalıştım. Ne yazık ki Mustafa’yı kaybettik. Allah rahmet eylesin. Allah geride kalan evlatlarına da uzun ömür versin. Bundan sonra dua etmekten başka elimizden bir şey gelmiyor” dedi.

Konuşmanın ardından helallik istenerek, dua yapıldı. Ardından Sezer’in cenazesi, defnedilmek üzere Daday ilçesine gönderildi. Avukat Mustafa Sezer’in cenazesi, ikindi namazına müteakip Daday Merkez Kolukaraoğlu Camiinde kılınan cenaze namazının ardından memleketi Daday’ın Sorgun Köyü Demirci Mahallesi’ndeki aile mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum