Çocuk Bakımevi ilk mezunlarını verdi;

Çocuk Bakımevi ilk mezunlarını verdi

Kastamonu Belediyesi Çocuk Bakımevinde eğitim gören 13 öğrenci kep attı, karne ve diplomalarını aldı....

Kastamonu Belediyesi Çocuk Bakımeviöğrencilerinin, 2021-2022 öğretim yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Kuzeykent Mahallesi Çocuk Bakımevi ve Oyuncak Kütüphanesi yerleşkesinde düzenlenen törene Kastamonu Belediye Başkan Vekili Mehmet Yurt, Başkan Yardımcıları Hamdi Öz ve Resul Köprülüde katıldı.

YURT; “EVLATLARIMIZA EN İYİ ŞARTLARI SUNMAK ADINA ÇALIŞIYORUZ”

Törenin açılışında konuşan Kastamonu Belediye Başkan Vekili Mehmet Yurt, “Sosyal belediyecilik anlayışıyla ailelerimizin yaşamlarındaki zorluklara ortak olmak, anne ve babaların gözlerinin nurları olan evlatlarımıza en iyi şartları sunmak adına çalışıyoruz. Sayın Belediye Başkanımız Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu’nun talimatları Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde de Çocuk Bakımevi projemizi hayata geçireceğiz. Çocuklarımızın karne ve diploma mutluluğunu birlikte yaşamak bizler için ayrı bir onur ve gurur. Hepsinin gözlerinden öpüyorum. Hayat boyu başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Mezuniyet töreni, mezun olan öğrencilere diploma, plaket ve hediye takdimi, öğrenimlerine devam ede öğrencilere ise karne verilerek, toplu fotoğraf çekimleriyle son buldu.



Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum