Abana’da temiz çevre seferberliği;

Abana’da temiz çevre seferberliği

Abana’da ‘Türkiye Çevre Haftası’ etkinlikleri kapsamında turizm sezonu öncesinde 300 kişilik geniş bir katılımla çevre temizlik kampanyası yapıldı....

Belediyenin destekleri, Turizm Derneği ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün organizasyonuyla gerçekleştirilen etkinlikte; Abana Kaymakamı Salih Ağar, Belediye Başkan Vekili Hayriye Gül, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Ömer Sadık Uğur, Emniyet Amiri Ahmet Talha Özder, İlçe Jandarma Komutanlığı ve kamu personeli ile öğrenciler sahilde ve yürüyüş yolu üzerindeki çöpleri topladı.

‘Temiz Abana mutlu insanlar’ sloganıyla gerçekleştirilen programda temiz çevrenin önemi vurgulandı.

Kaymakam Salih Ağar, yaptığı açıklamada, özellikle öğrenciler arasındaki ‘temiz çevre’ bilincinin kendilerini son derece mutlu ettiğini vurguladı.

AĞAR; “BÜYÜK KÜÇÜK HERKES TEMİZ BİR ÇEVRE İÇİN ÇÖP TOPLADI”

Temiz bir çevre, yaşanılabilir bir dünya için benzer sosyal sorumluluk etkinliklerinin önemine işaret eden Ağar, “Yaklaşık 300 kişilik çok güzel bir katılımla, büyük küçük herkes temiz bir çevre için toplandı. Özellikle öğrencilerimizin çevre konusundaki hassasiyeti bizleri çok mutlu etti. Kampanyaya destek veren belediyeye ve etkinliğin organizasyonunda görev alan Turizm Derneği ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne, öğretmen ve öğrencilerimize, kamu personelimize ve gönüllü olarak kampanyaya destek veren vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” değerlendirmesinde bulundu.



Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum