Bostanlar suya kavuştu;

Bostanlar suya kavuştu

Abana ilçesinde, Zeytinlik ve Atmeydanbaşı bölgelerindeki bostanları besleyen kanal, geçtiğimiz sene yaşanan sel felaketi sonrası kullanılamaz hale gelmişti. Abana Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında açılan sondajdan çekilen hat ile birlikte kanallar suyla buluşturuldu....

"EKİPLERİMİZ SEFERBER OLDU"

Konuyla ilgili Abana Belediyesi'nden yapılan açıklamada; "İlçemizde Zeytinlik ve Atmeydanbaşı bölgesindeki bostanlar belediye ekiplerimizin çalışmaları neticesinde yeniden suya kavuşturuldu. Vatandaşlarımızın sebze yetiştiriciliği yaparak hem üretime hem de ekonomiye değer kattığı bostanların su ihtiyacını karşılayan kanalın geçen yıl 11 Ağustos’taki sel afeti sonucunda kullanılamaz hale gelmesiyle birlikte yaşanan mağduriyetin giderilmesi için ekiplerimiz seferber oldu. Açılan sondajdan çekilen hat ile birlikte bostanların su ihtiyacını karşılayan kanallar suyla buluşturuldu" denildi.

Çalışmaları yerinde inceleyen İlçe Belediye Başkanı Yunus Akgül ve AK Parti Abana İlçe Başkanı Ali Oğuz, bostan yapan vatandaşlarla bir araya geldi. İlçe Belediye Başkanı Akgül, her zaman vatandaşların yanlarında olmaya devam edeceklerini belirterek, vatandaşlara bol bereketli bir üretim ve hasat dönemi diledi.



Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum