"Biz tamamladık sıra sizde";

"Biz tamamladık sıra sizde"

Cide Belediye Başkanı Mehmet Eşref Mutlu, İlçe Devlet Hastanesi'nin alt yapı çalışmalarının sonuna gelindiğini açıkladı....

İlçe Belediye Başkanı Mutlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında; " 'Cide Belediyesi bu hizmeti yapamadı, biz o yüzden hastaneyi açamadık' propagandası yapıldı. Kanalizasyon ve su hattı tamamladık. Şimdi siyasilerin Devlet Hastanesinin hemen açılması için bize yaptıkları eleştiriler gibi aynı ciddiyetle işin takibinde olmalarını bekliyorum. Biz işin takibinde olacağız" dedi. 

ALTYAPI ÇALIŞMALARININ SONUNA GELİNDİ

İlçe Belediye Başkanlığı tarafından, hastane altyapısıyla ilgili yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi; "Bugüne kadar belediyemize çeşitli zorluklar çıkartılmasına rağmen hastane altyapısında sona gelindi. Yatay sondaj aşaması tamamlanan ve karayolunun altından geçirilerek ana kanalizasyon hattına bağlanan Yeni Devlet Hastanesi kanalizasyon hattı tamamlandı."

MUTLU; "CİDDİYETLE İŞİN TAKİBİNDE OLMALARINI BEKLİYORUM"

Üst yapı ve dolgu işlemleri devam eden kanalizasyon hattı hakkında açıklamalarda bulunan İlçe Belediye Başkanı Mehmet Eşref Mutlu; "Takdir edersiniz ki 'Cide Belediyesi bu hizmeti yapamadı, biz o yüzden hastaneyi açamadık' propagandası yapıldı. Kanalizasyon ve su hattı tamamladık. Şimdi siyasilerin Devlet Hastanesinin hemen açılması için bize yaptıkları eleştiriler gibi aynı ciddiyetle işin takibinde olmalarını bekliyorum. Biz işin takibinde olacağız " dedi.


Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum