Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu'da ürkütücü görüntüler!
5 metreye ulaşan dalgalar nedeniyle Kastamonu'nun Abana ve İnebolu ilçelerinde sahillerdeki bazı iş yerleri su altında kaldı, kara yolu kum ve taş yığınlarıyla doldu
“Tahsin Babaş soymuş Yüksel Aydın göz yummuş”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) PM Üyesi Hikmet Erbilgin, Beyçelebi Mahallesi’nde düzenlenen mahalle buluşmasında hem Tahsin Babaş, hem de Yüksel Aydın’la ilgili sert açıklamalarda bulundu.
Belediye personel alıyor
Kastamonu, Cide Belediye Başkanlığı’nda istihdam edilmek üzere personel alımı yapılacak. Açılan kadroya 1 veteriner hekim alınacağı belirtildi.
Batı Karadeniz’in yeryüzü cenneti!
Çekme Helva, sarımsak ve kestanesi ile meşhur Şirin İlimiz Kastamonu’nun Doğal Güzellik durumunu bu yazımızda ele aldık. Mağaradan, Şelaleyi, Kanyondan Milli Parka birçok doğal güzelliğe sahip dört bir yanı ormanlarla kaplı kadim şehir olan Kastamonu’ya yolunuz düşerse Nasrullah Meydanında meşhur Kel Simit yemenizi de tavsiye ederiz. Kastamonu’nun 7 doğal güzellik harikası gezilecek yerleri sizler için derledik.
‘Evinin sultanları’ 8 Mart’ta filenin sultanları oldu
8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Evinin Sultanları Voleybol Turnuvası Projesi kapsamında Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından merkezde ve ilçelerde turnuvalar düzenlendi.
İlçe devlet hastanesine ‘ameliyathane’ müjdesi
Cide Devlet Hastanesi bünyesinde bulunan alanlar yeniden gözden geçirilerek, hastane ameliyathanesinde tespit edilen eksiklikler en kısa sürede tamamlanarak eksiksiz, daha etkin ve kaliteli olarak faaliyete geçmesi ve hizmete alınması planlamaları yapıldı.
Yılmaz: ‘Neden rahatsız oldunuz?’
GMG Kastamonuspor Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Yılmaz’dan, Kastamonuspor-Sarıyerspor karşılaşması öncesinde ortaya atılan canlı yayın ve Denizlispor maçında yaşandığı belirtilen ofsayt pozisyonuna ilişkin açıklama geldi.
İşte MHP'nin 'kesin' aday listesi!
MHP Kastamonu İl Başkanlığı tarafından kesinleşen liste yayınlandı.
Kastamonu Üniversitesi büyüyor
 Kastamonu Üniversitesi tarafından açılan 6 yeni bölüm, 2024-2025 akademik yılında öğrenci alımı yapacak.
Kastamonu'daki vicdansızlığın izleri siliniyor!
Kastamonu’nun Cide ilçesinde anestezi uygulanarak ölüme terk edilen 10 köpek, uygulanan tedavinin ardından sağlıklarına kavuştu.
Kastamonu Üniversitesi giderek büyüyor!
Kastamonu Üniversitesi, yeni açılan programlarla büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Üniversitede altı yeni bölümün 2024-2025 akademik yılında açılmasına Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’ndan onay çıktı.
“Doğan Ünlü, İl Başkanlığını bırakmak istemiyor”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Dilek İlke Karabacak ve Parti Meclisi Üyesi Hikmet Erbilgin, partisinin Şenpazar’da devam eden seçim çalışmalarına katılarak Belediye Başkan Adayı Hatice Aydoğan için destek istedi. Orada konuşma gerçekleştiren Karabacak, geçtiğimiz günlerde AK Parti İl Başkanlığı’ndan istifa edip Merkez İlçe 1. Sıra İGM adayı olan Doğan Ünlü için “ “Ünlü, sanırım il başkanlığını bırakmak istemiyor” dedi.
Kastamonu’da 302 personel alınacak!.. Başvurular başladı
Kastamonu İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok, Sağlık Bakanlığı’nın ülke genelinde alımını yapacağı 27 bin sözleşmeli personelin 302’sinin ilimize atanacağını kaydetti.
21 kayıp işçiden 3'ü Kastamonulu...
Zonguldak'ta 19 Kasım'da batan geminin mürettebatı 93 gündür, Erzincan'da 13 Şubat'ta toprak kayması sonucu toprak altında kalan işçiler 7 gündür, Marmara denizinde batan kargo gemisinin mürettebatı 5 gündür aranıyor...
Kastamonu İl ve İlçe seçmen sayıları açıklandı!
31 Mart günü yapılacak olan yerel seçimlere sayılı günler kala, Kastamonu'da heyecan dorukta. Resmi kaynaklardan alınan verilere göre, Açıksöz Gazetesi olarak Kastamonu Merkez ve İlçe seçmen sayılarını derledik.
Emekli öğretmen, hayatını kaybetti
Kastamonu’nun Cide ilçesinde ikamet eden emekli öğretmen hayatını kaybetti.
Kastamonu'da vahşet güvenlik kamerasıyla görüntülendi
Kastamonu'nun Cide ilçesinde tüfekle vurularak yaralanan köpeklerden birinin hastane bahçesine sığındığı belirlendi.
Kastamonu’daki caniliğin zanlısı yakalandı!
Kastamonu'nun Cide ilçesinde iki sokak köpeğini tüfekle yaralayan şahıs, jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.
Kastamonu siyasetinde kafalar karışık!..
Kastamonu merkezde daha önce başka partide önemli görevlerde bulunmuş, hatta belediye başkan yardımcılığı yapmış isimler bir başka partinin belediye ve İl Genel Meclisi listelerinde yer alırken, ilçelerde ise işler tamamen kontrolden çıktı.
MHP, Kastamonu’da 3 ilçe adayını açıkladı
Kastamonu 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde adayların açıklanma süreci devam ediyor.
Kırmızı listedeki canlı Kastamonu'da görüldü!
Kırmızı listede yer alan canlı Kastamonu'da cep telefonu ile görüntülendi.
İlçelerde şok eden siyasi değişim!
AK Parti, Kastamonu'da 19 ilçe belediye başkan adayını belirledi ancak Abana, Bozkurt, Azdavay ve Pınarbaşı ilçelerinde beklenmedik bir değişiklik yaşandı. 4 İlçede mevcut belediye başkanlarında değişikliğe gidildi.
İlçelerde sürpriz isimler açıklandı!
2024 Mahalli İdareler Seçiminde Kastamonu’da AK Parti’nin ilçe Belediye Başkan adayları açıklandı.
Cide’nin yeni Müftüsü Eravcı görevine başladı
Cide Müftüsü Sinan Eravcı, görevine başladı. Çorum'un Oğuzlar İlçe Müftülüğünden Kastamonu Cide İlçe Müftülüğüne atanan Sinan Eravcı, ilçeye geldi.
İlçede çok sayıda kurum dışı işçi alımı başladı!
İlçede çok sayıda kurum dışı işçi alım ilanı yayımlandı. Cide Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, 7 kişilik istihdam için başvuruları başlattı.
Kastamonu’daki kazada acı gelişme!
Akşam 20.00 sularında Atatürk caddesi üzerinde meydana gelen kazada 2 yaralıdan durumu ağır olan Hatice Şimşek, yaşam mücadelesini kaybetti.
Kastamonu'da alınacak 50 personel kontenjanı açıklandı
Kastamonu İl Müftülüğü bünyesinde TYP (Toplum Yararına Program) bünyesinde 6 aylık çalıştırılmak üzere 50 personel alımı yapılacak. Merkez ve İlçelerde alınacak personel kontenjanı açıklandı.
Kastamonu'da 11 ilçeyi kapsayan müthiş turizm atağı!
Kastamonu Güney Karadeniz Jeoparkı (JEOKAR) Çalışmaları ile ilgili toplantı Kastamonu Valisi Meftun Dallı başkanlığında gerçekleştirildi. JEOKAR çalışmalarında vites yükselten Kastamonu, 2024'ün son çeyreğinde de Ulusal Jeopark Ağı’na dahil olma başvurusunu UNESCO Türkiye Milli Komisyonuna sunmayı hedefliyor. Vali Dallı değerlendirmesinde; "Artık bazı idari kararlar alarak da vites yükseltmenin, bu alandaki çalışmaları sonuçlandıracak adımları atmanın tam zamanı" dedi.
Murat Kurum: ‘Kastamonulu bizi gördü’
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, projelerini açıklayacağı tarihi açıkladı.
Kastamonu'yu bekleyen tehlike!
Trabzon Limanı’dan Ukrayna’ya 6 bin 497 ton üre yükü ile hareket eden Palau bayraklı Nordea Star isimli kargo gemisi Romanya açıklarında yük kayması sonucu yan yattıktan sonra Cide’nin İlyasbey Köyü (Fakaz) sahiline doğru sürüklenmişti. Gemideki 16 Suriye ve 1 Mısır uyruklu mürettebat Romanya makamları tarafından tahliye edilmişti.