Pandemi sonrası‘turizm eğitimi’ konuşuldu;

Pandemi sonrası‘turizm eğitimi’ konuşuldu

Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Turizm Fakültesi ev sahipliğinde “10. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi” açılışı, Turizm Fakültesi İstiklal Yolu Konferans Salonunda düzenlenen “Pandemi Sonrası Mesleki ve Akademik Turizm Eğitimi” konulu panel ile gerçekleştirildi....

Panelin açılış konuşmasını yapan Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Burhan Sevim, Kastamonu Üniversitesi’nin Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından ‘ormancılık ve tabiat turizmi’ alanında ihtisas üniversitesi olan olarak seçilerek, dört yıldır bu unvanı taşıdığını ve dolayısıyla bu misyon çerçevesinde çalışmalarını sürdürdüğünü söylerken, Turizm Fakültesi olarak bu kongreye ev sahipliği yapmaktan oldukça mutlu olduklarını dile getirdi.

Ardından söz alan Anatolia Turizm Akademisi Koordinatörü Prof. Dr. Nazmi Kozak da artık geleneksel hale gelen kongrenin 10’sunu Kastamonu’da yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek kongrenin verimli geçmesi yönündeki temennilerini iletti.Ardından moderatörlüğünü Prof. Dr. S. Gül Güneş’in yaptığı Prof. Dr. Meryem Akoğlan Kozak, Prof. Dr. Bilgehan Gülcan, Prof. Dr. Kutay Oktay, Prof. Dr. Murat Hançer’in konuşmacı olduğu “Pandemi Sonrası Mesleki ve Akademik Turizm Eğitimi” konulu panele geçildi.

2 gün süren olan kongre boyunca devam eden ve tamamlanmış yüksek lisans tezi ile devam eden ve tamamlanmış doktora tezi olmak üzere dört ayrı tez kategorisinde ve serbest bildiriler kategorisinde sunumlar yapıldı ve en iyi tezler seçildi.


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum