Cide Belediyespor, Pazartesi Sinop’ta;

Cide Belediyespor, Pazartesi Sinop’ta

Cide Belediyespor alt yapı takımları bu sezonu iki kupayla noktaladı. U14 ve U16’da şampiyonluk ipini göğüsleyen Cide Belediyespor, şimdi de Türkiye şampiyonasına hazırlanıyor....

Pandemi şartlarından dolayı U14’te Türkiye şampiyonasının yapılmayacağı öğrenilirken, U16’da Türkiye şampiyonasının ilk ayağı Sinop’ta gerçekleşecek.

Cide Belediyespor U16 takımı 6 Haziran Pazartesi günü Sinop’ta olacak. Bartın, Çankırı, Samsun, Zonguldak ve Karabük illerinin birincileri olmak üzere toplam 6 takım bir üst tur mücadelesi verecek. Sinop’ta 3’erli 2 grup oluşturulacak, grup birincileri finalde karşılaşacak ve bir takım bir üst tura yükselecek. Sinop’taki şampiyonanın 10 Haziran’da sona ermesi bekleniyor.

Cide Belediyespor Altyapı Antrenörü Serkan Bayrakçı yaptığı açıklamada; “Sezon boyunca çok çalıştık. Doğru bir planlama yaptık. Kaliteli ve istikrarlı antrenmanlar yaptık. Maçlarımız olmadığı zamanlar sadece antrenmanla yetinmedik birçok da hazırlık maçı oynadık. U16 takımının şampiyon olacağına emindim, U14’te gelen şampiyonluk da doğru yolda ilerlediğimizin göstergesi. Bu başarılar tesadüf değil” dedi.

Bayrakçı, U16’da oynayan oyuncular içinde aynı zamanda 1’inci Amatör’de oynayan oyuncuların da olduğunu belirterek, gelecek adına umutlu olduğunu söyledi. Bayrakçı, Sinop’ta da en iyi şekilde mücadele vererek sevindirici haberler vermek istediklerini aktardı.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum