Abana’da hobi bahçeleri açıldı;

Abana’da hobi bahçeleri açıldı

Abana Belediyesi, şehrin gürültü ve stresinden uzaklaşmak isteyen vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle karşılanan hobi bahçeleri projesini hayata geçirdiğini duyurdu....

Yapılan açıklamada, Abana ilçesinde 8 dönümlük bir arazide hobi bahçelerini hizmete geçirdikleri belirtildi.

Organik bahçe olarak da adlandırılan hobi bahçeleri; üzerinde sebze ve meyve yetiştiriciliğinin yapılabildiği alanlara ya da arazilere deniyor. Son yıllarda hayli popüler olmaya başlayan hobi bahçeleri, şehir hayatı içerisinde doğal bir ortam sunuyor. Özellikle büyükşehirlerde oldukça yaygın olan hobi bahçeleri, şimdi Abana ilçesinde hayata geçirildi. Abana Belediyesi’nin öncülüğünde Abana ilçesinde hayata geçirilen hobi bahçeleri, 8 dönümlük arazide hizmete açıldı.

“HOBİ BAHÇELERİNDEN FAYDALANMAK İSTEYENLERİ BELEDİYEMİZE BEKLİYORUZ”

Abana Belediyesi’nden yapılan açıklamada; “İlçemizde belirlediğimiz 8 dönümlük arazide hizmete açıyoruz ve vatandaşlarımıza toprakla buluşmanın keyfini sunuyoruz. Vatandaşlarımızın doğayla olan özlemini gidermek ve toprakla vakit geçirerek günlük yaşamın stresinden uzaklaşmasını sağlamak amacıyla 50 metrekarelik hobi bahçelerini hizmete açıyoruz.Hobi bahçelerinden faydalanmak isteyen vatandaşlarımızı belediyemize bekliyoruz” denildi.




Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum