Pınarbaşı heyetinden, Bakan Yardımcısı Yumaklı'ya ziyaret;

Pınarbaşı heyetinden, Bakan Yardımcısı Yumaklı'ya ziyaret

Pınarbaşı Belediye Başkanı Şenol Yaşar, belediye meclis üyeleri ve DOF Robotics kurucusu Mustafa Mertcan ile birlikte Tarım ve Orman Bakan Yardımcılığı görevine atanan İbrahim Yumaklı’yı makamında ziyaret etti....

Pınarbaşı Belediye Başkanı Şenol Yaşar, AK Parti Pınarbaşı İlçe Başkanı Sinan Yılmaz, MHP Pınarbaşı İlçe Başkanı Mesut Pınar, belediye meclis üyeleri, parti yöneticileri ve DOF Robotics kurucusu Pınarbaşılı Mustafa Mertcan ile birlikte Tarım ve Orman Bakan Yardımcılığı görevine atanan İbrahim Yumaklı’yı makamında ziyaret etti.

Bakan Yardımcısı Yumaklı’ya yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Yaşar, “Pınarbaşılı bir hemşerimizin böylesine önemli bir göreve atanmasından ötürü büyük gurur duyduk” dedi.

Pınarbaşı ile ilgili yapılan çalışmalar ile ilgili bilgiler veren ve taleplerini ileten Şenol Yaşar, “Son yıllarda özellikle turizm de kabuğunu kırmaya başlayan bir Pınarbaşı var. Turizmde yakalamış olduğumuz bu ivmeyi tarım ve diğer alanlarda da başarmak istiyoruz. Bu noktada sizden ve bakanlığımızdan destek bekliyoruz” diye konuştu.

İlçede Cumhur İttifakı noktasında tam bir birliktelik olduğunun altını çizen Yaşar, “Bizler AK Parti ve MHP temsilcileri olarak "2023 Lider Ülke Türkiye" hedefi yolunda Pınarbaşı'mız için çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum