Tosya'da iki ayrı operasyon, iki tutuklama;

Tosya'da iki ayrı operasyon, iki tutuklama

Tosya İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucu 2 ayrı operasyonda çok sayıda uyuşturucu hap, ruhsatsız tabanca, değişik ebatlarda kesici ve delici alet, çok sayıda ruhsatsız tüfek, fişek ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen nakit para ele geçirildi....

Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Tosya İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince uzun süredir üzerinde araştırma yapılan şahısların evinde yapılan aramada bin 599 adet uyuşturucu hap, 1 adet ruhsatsız tabanca, 6 adet ruhsatsız tüfek, 5 adet değişik ebatlarda kesici ve delici alet, 37 adet fişek, uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 715 TL para ele geçirildi. Bu çalışmalar sonucu yakalanan 2 şahıs çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı ve  cezaevine teslim edildi.

            Yine ekiplerce yapılan başka bir operasyonda elde edilen duyumlar üzerine arama yapılan bir araçta 1 adet pompalı tüfek, 7 adet fişek, 1 adet pala olarak tabir edilen kesici alet ile değişik miktarlarda uyuşturucu madde ve uyuşturucu hap ele geçirildi, şüpheli şahıslarla ilgili işlemlere başlandı.

Kaynak:

İlgili Konular :
,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum