CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin'den büyük hadsizlik!;

CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin'den büyük hadsizlik!

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Hikmet Erbilgin, bugün düzenlediği basın toplantısında kullandığı ifadelerle Cumhuriyet Halk Partisi'nin adına yakışmayan bir davranışta bulundu. Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu'nun ifadelerine yer veren gazetelere sözlü saldırıda bulunacak ve hedef gösterecek kadar ileriye giden Erbilgin'in davranışı, görenleri şaşkına çevirdi....

Medya kuruluşumuz bünyesinde bulunan Açıksöz ve Doğrusöz Gazetelerini; 26 Nisan'da yaptığı açıklamaları girmemekle suçlayarak 'Operasyon Gazeteciliği' ithamlarında bulunan Erbilgin, daha da ileriye giderek şanlı tarihiyle ilimizin en önemli kültürel değerlerinden olan Açıksöz ve Doğrusöz gazetelerini 'Gazete olarak görmüyorum' ifadeleriyle nitelendirdi.

Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu'nun Kastamonu yerel basını tarafından  ifadelerine yer verilmesi tepki gösterecek kadar ileriye giden İl Başkanı Erbilgin, daha önce de tekrarladığı gazetelere sözlü saldırı alışkanlığını sürdürdü. 

CHP İl Başkanı Erbilgin, CNG Haber sitesinde 26 Nisan, Açıksöz Gazetesi'nin Web sitesinde ise 28 Nisan tarihinde yayınlanan haberleri görmezden gelerek, art niyetli siyasi yaklaşımını sürdürdü.

Göreve başladığı tarihten itibaren bir çok CHP'linin tepkisini çekmeye başlayan ve partisinde çok sayıda ayrılığa sebebiyet veren Erbilgin, gazeteleri de hedef alarak vasat siyasetine devam etti.

Erbilgin'in bu açıklamaları kim veya kimler tarafından yaptırıldığı merak konusu olurken; ülkenin mevcut durumu hakkında bir çok konuda sessiz kalmayı tercih eden Erbilgin'in gazetelerimizi hedef alma sebebi ise merak konusu oldu.


İşte Erbilgin'in yayınlanmadığını iddia ettiği haberler:



Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum