Salgın bitti PTT’nin sıkıntısı bitmedi;

Salgın bitti PTT’nin sıkıntısı bitmedi

Kastamonu Olukbaşı’ndaki PTT şubesinin her gün çalışması isteniyor....

Son dönemde gerek ülke genelinde gerek Kastamonu ilinde PTT şubelerinin bazılarının kapalı olması bazılarınınsa tek gün hizmet vermesi nedeniyle, vatandaşlar hizmet alma konusunda sıkıntı yaşıyor. Pandemi döneminde teması azaltmak amacıyla PTT şubeleri kapatılmış, merkez şubeden işlemler devam etmişti. Pandeminin hafiflemesiyle, bazı PTT şubelerinin çalışma günleri azaltıldı, bazı şubeler tek güne indirildi. Bazı şubelerdeyse hala hizmet verilmiyor. 

PTT Olukbaşı Şubesi ise pandemi döneminden bugüne kadar tek gün olarak hizmet vermeye devam ediyor. Vatandaşlar, pandeminin de bittiğini ifade ederek, artık şubenin her gün açık olmasını talep ediyor. Bu sıkıntı sadece Olukbaşı şubesinde değil aynı zamanda Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, Candaroğulları Mahallesi ve İnönü Mahallesi’nde de yaşanıyor. Mehmet Akif Ersoy Mahallesi ve Candaroğulları Mahallesi’ndeki PTT şubeleri hala kapalı durumda. İnönü Şubesinde 3 gün Olukbaşı mevkiinde ise tek gün olarak hizmet veriyor. Pandemi koşullarının hafiflemesiyle birlikte pek çok yerde normalleşmeye gidilirken, PTT şubelerindeki, pandemi kurallarının aynı şekilde devam etmesi tepki uyandırıyor. PTT şubelerinin açılmama nedenin iseeleman azlığı ve masraflardan kaynaklandığı belirtiliyor.

COZUROĞLU; “BAYRAM SONRASINDA KONU ELE ALINACAK”

Konuyla ilgili Beyçelebi Mahalle Muhtarı Rıfat Cozuroğlu yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Müdür Beyle görüştüm. Kendileri bayram dönüşü bu konunun ele alınacağını ifade etti. Evet, vatandaşlarımız tepkili çünkü hizmet alamıyorlar ve o sebeple bunun bir an önce halledilmesi gerekiyor. Bizler Muhtarlık olarak bu işin takipçisiyiz. Bu konunun hallolması için gerekli görüşmeleri yapıyoruz. İnşallah PTT Müdürümüzün de ifade ettiği üzere bu konu bayram sonrasında görüşülecek. Bizler olumlu olarak halledileceğine inanıyoruz.” 


Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum