“Şube Başkanlığı tabelasını memleketime asacağım”;

“Şube Başkanlığı tabelasını memleketime asacağım”

Belediye İş Sendikası Ankara Çevre Belediyeleri Şube Başkanlığına Mustafa Akbaş yeniden seçilerek güven tazeledi....

Belediye İş Sendikası Ankara Çevre Belediyeleri Şube Başkanlığına Mustafa Akbaş yeniden seçilerek güven tazeledi.

Belediye-İş Sendikası Ankara Çevre Belediyeler Şubesinin 12. Olağan Genel Kurulu Kastamonu Belediyesi Nikah ve Konferans Salonunda yapıldı. Genel Kurula; Genel Merkez Yöneticileri Belediye-İş Sendikası Toplu İş Sözleşmeleri Genel Sekreteri Güney Demirdaş, Belediye-İş Sendikası Eğitim ve Basın-Yayın Genel Sekreteri Kemal Çavuşoğlu katıldı.

Sendikanın Ankara Şubesine kayıtlı 107 delegeden 99 delegenin oy kullandığı 12. Olağan Genel Kurulunda tek listeyle seçime giren, Ankara Çevre Belediyeleri Şube Başkanlığına yeniden seçilerek güven tazeleyen Mustafa Akbaş,  genel kurulda yaptığı konuşmasında “Belediye İş Sendika Şubesi tabelasını memleketime asacağım” sözünü verdi. 

“BİZ GÜÇLÜ VE KARARLI BİR SENDİKAYIZ”

Yeniden seçilerek güven tazeleyen Mustafa Akbaş, yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi;  “1993 yılında iş hayatına başladığım Kastamonu Belediye Başkanlığı’nın değişik birimlerinde görev yaptım. 1999 yılında tarafıma sendikamızın iş yeri temsilcilik görevi verildi. 2010 yılında Belediye İş Sendikası Ankara Çevre Belediyeler Şubesi Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildim. Bulunduğum bu görevimde de gece gündüz çalıştım. 2018 yılında Ankara’da yapılan Genel Kurulda aday oldum. Ankara Şube Başkanı seçildim. Değerli delegelerimiz sizler bana inandınız güvendiniz ikinci kez beni yeniden başkan seçtiniz. Hepiniz sağolun, var olun. Bende bu doğduğum, büyüdüğüm, havasını soluduğum, Şube Başkanlığı Genel Kurulunu ilk kez memleketimde yapmanın bahtiyarlığını yaşıyorum.  Bu aldığımız zorlu görev ve emaneti ben ve arkadaşlarımla birlikte çok çalışarak sendika üye sayılarımızı ilerleyen süreçte memleketimizde daha da çok artıracağız. Biz güçlü ve kararlı bir sendikayız. Hiçbir zaman yılmadan, usanmadan, korkmadan mücadele gücümüz ve kararlılığımız cesur yürekli üyelerimizle birlikte sürdüreceğiz.

“SORUNLARINI ÇÖZÜME KAVUŞTURMAK İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ”

Akbaş, Ankara’daki Şube Başkanlığı’nı Kastamonu’ya taşımak istediklerini belirterek; “Genel Başkanımız Nihat Yurdakul'un vereceği desteklerle Ankara’daki Şube Başkanlığımızı, ilerleyen zaman içinde Kastamonu Şube Başkanlığı olarak taşımak istediğimizi kendisine söyledik. Olur, sözünüde kendisinden aldık. İnşallah önümüzdeki süreç içinde Ankara'dan Şube Başkanlığımızı, Kastamonu Şube Başkanlığı olarak memleketimize taşıyacağız.  Kastamonu ve ilçe Belediyelerimizde çalışan emekçilerimizin sorunlarını, isteklerini yakından takip edip sorunlarını çözüme kavuşturmak için genel merkezimizin de şubemize verecekleri desteklerle bizler yönetim olarak var gücümüzle çalışacağız.  Belediye başkanlığı makam şoförlüğünden, hamdolsun ikinci kez beni Ankara Çevre Belediyeleri Sendikası Şube Başkanlığına tekrar seçtiğiniz için delegelerimize gönülden teşekkür ediyorum.  Allah yapacağımız hizmetlerde bizlerin, üyelerimizin yollarını açık eylesin utandırmasın” dedi.

YÖNETİM
Genel Kurulun Divan Kurulu Güney Demirdaş, Kemal Çavuşoğlu, Mehmet Kalem ve Ayfer Eskici'den oluştu.
Mustafa Akbaş Başkanlığında oluşan Belediye-İş Sendikası Ankara Çevre Belediyeler Şubesi Yeni Yönetim Kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu. Başkan Mustafa Akbaş, Başkan Yardımcısı İlknur Nahircioğlu, Mali Sekreter Halim Koçak, Yılmaz Kaymak, İskender Güleşen; Denetleme Kurulu’ndaEngin Yaldız, Ramazan Akgün, Bilal Kadirustaoğlu oldu. Disiplin Kurulu’ndaÖmer Kaya, Fehmi Tiraki, Mehmet Şah Bulut yer aldı. Genel Merkez Üst Kurul Delegeliği ise Mustafa Akbaş, İlknur Nahircioğlu, Halim Koçak, Yılmaz Kaymak, İskender Güleşen ve Abdülkadir Çiyan 'dan oluştu. 





Kaynak:

İlgili Konular :
,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum