“Bu yolların düzeltilmesi lazım”;

“Bu yolların düzeltilmesi lazım”

Azdavay Çömlektepe köyünde grup yollarındaki bozukluk nedeniyle köylüler sıkıntı yaşıyor....

Azdavay Çömlektepe köyünde bir köy sakinin ifadelerine göre Azdavay Çömlektepe grup ana yol ve köy içlerindeki yollarda ciddi bozukluklar meydana geldi.

Kastamonu’da etkili olan yoğun kar yağışları nedeniyle yolları kapanan Azdavay Çömlektepe köyünde vatandaşlar evlerinden dışarı çıkamıyordu. Geçtiğimiz senelere oranla bu sene ilk kez bu kadar yoğun kar yağışının Çömlektepe köyünde etkili olduğunu söyleyen köylüler, yollarının açılması için ilgililere yardım çağırısında bulunmuşlardı. Yaşanan yoğun kar yağışının akabinde köye ulaşan ekipler yolları açtı. Köylülerin bu sıkıntısı giderilse de şimdilerde köy yollarında yoğun kar yağışı nedeniyle bozulmalar mevcut. Köylü vatandaşlar bu durumdan dolayı sıkıntı yaşadıklarını ve ilgililerden yardım beklediklerini ifade ediyor.

“SESİMİZİN DUYULMASI LAZIM”

Azdavay Çömlektepe köyünde, yaşanan yoğun kar yağışlının neden olduğu yollardaki bozukluklarla ilgili olarak konuşan köy sakini, şu ifadelere yer verdi; “Azdavay-Doğanyurt arası grup anayol ve köy içleri içler acısı. Grup Yolu berbat halde. Azdavay Çömlektepe Maden Mahallesi’nde durum bu şekilde. Bu yolların düzeltilmesi lazım. Sesimizin duyulması lazım. Yetkililerden yardım bekliyoruz.” 



Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum