Asya GSK, Ragbi Türkiye finallerinde;

Asya GSK, Ragbi Türkiye finallerinde

Kadınlar 7'li Ragbi U-18 Ligi 1.etap müsabakalarını 3'te 3 yaparak Grup Birincisi olarak tamamlayan Kastamonu Asya GSK Ragbi Takımı, Türkiye Şampiyonası Final etabına gitmeye hak kazandı....

Konu ile ilgili Kastamonu Asya GSK kulüp antrenörü Sercan Hükümen "Bizlerden desteğini esirgemeyen başta Kaymakamımız Sayın Çağlar Partal'a, Kulüp Başkanımız İsmail Karakaya ve Başkan Yardımcımız Serkan Teke nezdinde yönetim kurulundaki tüm dostlarımıza, 1 günde 3 maç yapıp gerçekten üst düzey mücadele eden tüm sporcu kızlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

 

Kulüp idarecisi Serkan Teke ise "2018 yılında bir köy okulunun öğretmenler odasında kurulan kulübümüzün bu başarılarını görünce duygulanmamak elde değil. Geçen 4 yılda kararlı bir şekilde hedeflerine yürüyen kulübümüz, bugün Ragbi dalında Türkiye Finallerine katılma hakkı kazandı. Bu başarının baş mimarı, liyakatine ve duruşuna her zaman şahit olduğum, TAŞKÖPRÜ için bir şans olarak gördüğüm Sercan Hükümen hocam başta olmak üzere tüm sporcularımızı tebrik ederim'' diye belirtti.

 

Kulüp Başkanı İsmail Karakaya da" Hayatlarının her aşamasında zorluklarla karşılaşan bu kızlarımız kendilerini bu spor dalı ile daha iyi ifade edebiliyorlar. Pes etmemeyi,mücadele etmeyi hayat felsefesi haline getiriyorlar. Tüm kızlarımıza ve onları yetiştiren ailelerine teşekkür ediyorum" diye sözlerini bitirdi. 

Kaynak: Taşköprü Postası

İlgili Konular :
, ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum